Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Helyreraknátok engem? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyreraknátok engem? Vagy akkor kit is kell? Minél több választ.

Figyelt kérdés

Szóval elég zűrös egy kapcsolatom van. lassan 13hónapja,hogy együtt vagyok a barátommal.

Viszont nem egy túl nyugodt kapcsolat a miénk,elég sokat szoktunk vitázni,hol értelmes,hol értelmetlen dolgokon. Ő leginkább azzal csesztet már egy ideje,hogy nem törődöm vele.

Ezalatt azt érti,hogy nem kezdeményezem valami sokszor a puszit,smárolást meg hasonlók.

Nekem pedig az vele a problémám,hogy néha olyan poénokat hallok tőle,ami rám nézve nem túl vicces,vagy legalábbis én nem veszem annak. Kértem,hogy ebben változzon,ő megkért,hogy én törődjek vele.

Azt azért tudni kell,hogy mindkettőnknek ez a leghosszabb kapcsolata eddig. Mondjuk igencsak fiatalok vagyunk még. (Ő 18, én 16 lassan 17) Na most, ő velem szeretné leélni az életét, tervezi a közös jövőt, eljegyzést (ezt már nyárra,szerintem korai,de jó hallani,hogy ennyire akarja.)

Valamelyik nap már boltokba vitt,hogy válasszam ki,hova milyen színt szeretnék.

Kérdeztem,hogy amikor veszekszünk,akkor is ugyanúgy szeret-e és hogy akkor is ugyanúgy gondolja a jövőnket? Erre mindig azt válaszolta/válaszolja hogy igen.

Mindig ő hív telefonon,naponta van hogy 7x is. Msn-en is általában ő keres.

Sulinál várt eddig számos alkalommal ebből kifolyólag már pénzbírságos papír ment neki.

Mégis,nincs olyan hét,de lassan már nap se,hogy ne vesznénk össze,és ne vágná valamilyen módon a fejemhez,hogy nem törődöm vele. Akármilyen kis apróságon felkapjuk a vizet,abból mindig egy nagyobb vita adódik.

És mostanság mondogatja,hogy ha nem fogok változni,akkor ott fog hagyni,mert nem érzi a törődésem.

Az tény,hogy hívni nem szoktam, ő többet van nálam,mint én nála,de mondjuk így jövünk ki időben jobban. Ha én tanárnál vagyok, ő utazik egy órát,hogy aztán velem lehessen +1órát és együtt menjünk egy darabig haza.

Azt mondja néha olyan unott fejet vágok be smárolás közben,meg hogy néha mintha csak kényszerből feküdnék le vele. Hát nem tudom..:(

Szerintetek milyen kapcsolat ez? Hogy lehetne véget vetni a vitáknak? Mit gondoltok róla? Mit Gondoltok rólam? Menthető ez kapcsolat,vagy halálra van ítélve?

Ja még annyit,hogyha veszekedés van, mostanában nem mindig ismeri be ha hibás,hanem felhozza a nem törődésemet,mert mást nem igen tud.

Pénteki veszekedésnél mikor kérdeztem egyáltalán szeret-e azt mondta,hogy "nem szeretlek,hanem szerelmes vagyok beléd. A kettő közt van különbség."

2010. márc. 29. 17:41
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Te is tehetnél valamit a kapcsolatotokért, te is lehetlen lekes, figyelmes, törődő. De ha nem tudsz ilyen lenni, akkor szerintem már eleve nem vagy belezúgva. Vagy az is elhet, hogy te is nagyon szereted, csak neked nagyobb szabadság kell, és te nem vagy az az anyáskodós típus. Mindenesetre 13 hónap nem nagy idő, nekünk 3 évig oda-vissza lángolás volt folyamatosan. Neked meg majd' 1 év után kihűlt az egész kapcsolat?
2010. márc. 31. 13:57
 32/34 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy az a baj, hgoy sokat ír/hív/találkoztok, és ez kicsit mindkettőtöknek az agyára megy. Ritkítani kellene a találkákat, aztán megnézni, hogy utána jobb-e.

És semmiképpen ne feküdj le Vele kényszerből! Lehet, hgoy most egy kicsit a nemi életet is hanyagolni kéne, m ez kötődést alakít ki közöttetek, és ez is tönkre tehet egy amúgy jónak ígérkezeő kapcsolatot.

2010. márc. 31. 14:14
 33/34 anonim ***** válasza:
Nagyon nem vagy még érett egy komolyabb kapcsolatra. A barátodban keresed a hibát, hogy szakíthassatok, kifogásokat keresel, mintha ő lenne a hibás, pedig a leírásodból nyilvánvalóan kiderül, hogy ő szerelmes beléd, szívből... neked pedig csak hízeleg hogy valaki törődik veled, és nem érzed iránta azt, amit ő. Ha szakítanátok, neked csak az hiányozna, hogy valaki udvaroljon, nem pedig ő maga. Szóval ez nem tisztességes a részedről... ezért kellene őt otthagynod, mert szerencsétlen csak kiteszi érted a lelkét a semmiért...
2010. márc. 31. 14:26
 34/34 anonim ***** válasza:

hát hallod, ha tényleg kényszerből fexel le vele, unott fejet vágsz smárolás közben, és te sose keresed őt, (mindi csaK ő téged, akkor szerintem érdemes lenne elgondolkoznod azon, hogy vajon szereted e még annyira?

igaza van-e vajon?

mert ha igen, akkor tedd azt amit az első válaszoló tanácsolt!

2010. márc. 31. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!