Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyreraknátok engem? Vagy akkor kit is kell? Minél több választ.
Szóval elég zűrös egy kapcsolatom van. lassan 13hónapja,hogy együtt vagyok a barátommal.
Viszont nem egy túl nyugodt kapcsolat a miénk,elég sokat szoktunk vitázni,hol értelmes,hol értelmetlen dolgokon. Ő leginkább azzal csesztet már egy ideje,hogy nem törődöm vele.
Ezalatt azt érti,hogy nem kezdeményezem valami sokszor a puszit,smárolást meg hasonlók.
Nekem pedig az vele a problémám,hogy néha olyan poénokat hallok tőle,ami rám nézve nem túl vicces,vagy legalábbis én nem veszem annak. Kértem,hogy ebben változzon,ő megkért,hogy én törődjek vele.
Azt azért tudni kell,hogy mindkettőnknek ez a leghosszabb kapcsolata eddig. Mondjuk igencsak fiatalok vagyunk még. (Ő 18, én 16 lassan 17) Na most, ő velem szeretné leélni az életét, tervezi a közös jövőt, eljegyzést (ezt már nyárra,szerintem korai,de jó hallani,hogy ennyire akarja.)
Valamelyik nap már boltokba vitt,hogy válasszam ki,hova milyen színt szeretnék.
Kérdeztem,hogy amikor veszekszünk,akkor is ugyanúgy szeret-e és hogy akkor is ugyanúgy gondolja a jövőnket? Erre mindig azt válaszolta/válaszolja hogy igen.
Mindig ő hív telefonon,naponta van hogy 7x is. Msn-en is általában ő keres.
Sulinál várt eddig számos alkalommal ebből kifolyólag már pénzbírságos papír ment neki.
Mégis,nincs olyan hét,de lassan már nap se,hogy ne vesznénk össze,és ne vágná valamilyen módon a fejemhez,hogy nem törődöm vele. Akármilyen kis apróságon felkapjuk a vizet,abból mindig egy nagyobb vita adódik.
És mostanság mondogatja,hogy ha nem fogok változni,akkor ott fog hagyni,mert nem érzi a törődésem.
Az tény,hogy hívni nem szoktam, ő többet van nálam,mint én nála,de mondjuk így jövünk ki időben jobban. Ha én tanárnál vagyok, ő utazik egy órát,hogy aztán velem lehessen +1órát és együtt menjünk egy darabig haza.
Azt mondja néha olyan unott fejet vágok be smárolás közben,meg hogy néha mintha csak kényszerből feküdnék le vele. Hát nem tudom..:(
Szerintetek milyen kapcsolat ez? Hogy lehetne véget vetni a vitáknak? Mit gondoltok róla? Mit Gondoltok rólam? Menthető ez kapcsolat,vagy halálra van ítélve?
Ja még annyit,hogyha veszekedés van, mostanában nem mindig ismeri be ha hibás,hanem felhozza a nem törődésemet,mert mást nem igen tud.
Pénteki veszekedésnél mikor kérdeztem egyáltalán szeret-e azt mondta,hogy "nem szeretlek,hanem szerelmes vagyok beléd. A kettő közt van különbség."
Elég fiatalok vagytok ahhoz,hogy újra kezdjétek.Nem kell beszarni az egyedülléttől lesz másik társ, mindig van másik. Annak semmi értelme,hogy egymás idegeit öröljétek .
Csak akkor szabad kimondani az IGENT ha a kétség legkisebb szikrája sem létezik.
Te azért nem keresed a kapcsolatot vele mert egyszerűen besokalltál belőle....
Ő meg a tulajdonának tekint téged ,nem pedig a szerelmének. Na ez között van különbség...
Te annyira nem vagy oda ezért a fiúért, úgy látom írásodból.
Ha szétmentek az nem a világ vége 17 évesen.
Jön a következő. Tudom hogy nehéz, de ami nem megy nem kell erőltetni.
Egyet értek az előző válaszolókkal.
neked kellene végig gondolnod hogy mi is van most.
hiszen ha tényleg szívből akarnád ott"lógnál rajta ahol tudsz"hívnád írnál msnen is írnál ez így nem ok.
én ezt végig éltemmár és rájöttem már hónapokkal azelőtt véget kellett vna vetnem a dolognak.
És jól értem, h csak azon szoktatok összeveszni, h "te nem törődsz vele"? Mert akkor ezen tudsz változtatni. Legalábbis remélem, h tudsz. Nekem is ez a bajom a párommal. Nem érzem a törődését, folyton én kezdeményezek, és úgy érzem, ha én nem tennék vmit, várhatnék napestig, h ő lépjen... Csak annyi a különbség, h én nem merek vele erről beszélni, ezért inkább próbálom máshogy kieszközölni, h kezdeményezzen. Más úton elérni, h tettekkel és szavakkal is kifejezze/kijelentse, h fontos vagyok neki. Ha ez megtörténne, ha ebben változna, akkor semmi de semmi bajom nem lenne. Mert amúgy harmonikus a kapcsolatunk.
Szóval lehet, h neked tényleg egy kicsit lelkesebbnek kellene lenned. És ha még azután is fennáll a probléma, és veszekszik veled, ott már más megoldást kell keresni...
24/L
Szia.
Igazából én nagyon nem értelek!! Előttem már sokan megírták, h te vagy a hibás a kialakult helyzetért. Megmondták, h mit kéne csinálnod, de te mégsem teszel semmit. Erre most azon rinyálsz 2 napig, h nem hívott fel!!
De komolyan, TE NEM TUDOD MEGEMELNI A TELEFONT??? Mi lenne, ha te hívnád fel, és mondanád el neki, h hiányzol, jó lenne találkozni, stb? Nehezedre esne ezt megtenni? Mert ha igen, akkor mi a fenét akarsz te attól a fiútól! Szakíts vele, és ne gyötörd, mert ha ennyire nem vagy hajlandó, akkor nem szereted őt!! Ennyi az egész!!
Egy kapcsolathoz két ember kell! De egyenlőre csak a srác van benne! Ha be akarsz szállni te is akkor lépj!! Hívd fel, és látogasd meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!