Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes várni egy 9 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes várni egy 9 évvel fiatalabb férfira?

Figyelt kérdés

Egy éve megismerkedtem egy férfival, ő 31 éves, én 40 vagyok. Kalandnak indult, én is csak annak kezeltem, de azóta elmélyült. Azt mondta ő is szeret engem és megbeszéltük, hogy felvállaljuk a kapcsolatunkat.

De már hónapok óta ígérgeti, hogy bemutat a családjának, de nem tette... Ultimátumot adtam neki, erre meghívott, magukhoz , hogy töltsem velük a karácsonyt.

De szenteste hívott, hogy nem tud értem jönni, mert hirtelen rosszul lett az anyukája... Hittem is meg nem is.

Győzködött, higy igaz, mutatott ilyen kórházi papírokat, és időt kért.

Azt mondta időre van szüksége .

Adtam neki időt, ez volt karácsonykor, már február van , de még senki nem tudja, hogy együtt vagyunk , a legjobb barátnőmön kívül...

Igérgeti, hogy nem sokára felvállaljuk, találkozgatunk titokban a lakásomon, de belefáradtam.

Szerintetek szakítsak vele vagy várjak még ?

2016. febr. 5. 14:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem a szüleivel él, saját lakása van. Nem csak a szüleiről van szó... Ahogy írtam ha csak egy távoli ismerőse közeldik az utcán, gyorsan lemarad mögöttem., vagy átmegy a másik oldalra... Egyszer bementünk egy étterembe, és ott volt egy ismerőse , úgyhogy külön asztalhoz ültünk le, míg el nem ment.

Amikor a barátnőmnek elmeséltem hogy van valkim, ő kiverte a balhét hogy minek kell szétkürtölni... Számtalanszor kèrtem hogy hagyjuk abba a titkolózást de ő csak azt szajkózza hogy várjak ( de hogy mire ?) . Azt hiszem a szakítás az egyetlen megoldás.

2016. febr. 5. 15:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Külön asztal? Átmegy az utca másik oldalára? Lemarad ha ismerősével futtok össze?

Jesszus, bocsi, hogy ezt mondom, de ez a pasi, csak d..gó eszközként használ téged, másra nem. Nagyon gáz, ahogy viselkedik, és ő 31 éves? Agyi szinten biztos leragadt egy 15 éves szintjén.

A viselkedése nem normális. Te hogy tudod mellette nőként érezni magad, már ha van ilyen?

2016. febr. 5. 15:22
 13/16 anonim ***** válasza:

Miért titkolózik?

Korkülönbség, ide-vagy oda, egy éve vagytok elvileg együtt, szóval ebből semmi komoly nem lesz, ha még egy egyszerű kollega, ismerős előtt is úgy kell tennetek, mintha nem ismernétek egymást.

Mit mondott indoknak, mire jó ez az egész?

Mert hogy téged alaposan kihasznál és rászed, az biztos. Egyetlen értelmes indokot nem tudok a titkolózásra, aminek becsületes háttere lenne, engem egyszer akartak titkolni, mondta a pasi, hogy nem mászkálhatunk majd kézenfogva a belvárosban, stb. meg a külterületen fogunk majd romantikázni, az értetlenkedésemre meg közölte, hogy hát csak nem fog lebukni a párja előtt ilyen-olyan úton.

Nincs ennek a férfiúnak is valakije?

Jó vagy neki szexre, erre-arra, de többre nem. Sajnálom.

2016. febr. 5. 15:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Dobd ki, de úgy, hogy megemlegesse.

Részére csak egy ingyen p.i.n.a. vagy, de még nincs is képe hozzá, hogy bevallja, inkább éget téged, ahogy csak tud.

Alapból fiatalabb is, ne hagyd már, hogy csicskáztasson.

Ja és mielőtt szakítotok, még kürtöld szét pár közös ismerősnek, hogy együtt voltatok, csakhogy kapja már vissza, amit ő adott neked megaláztatásban.

Komolyan, hányok az ilyen """férfiaktól""".

2016. febr. 5. 15:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Akkor vagy szégyell, vagy van más is képben.
2016. febr. 5. 16:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Te is jarsz hozza? Nincs neki valakije?
2016. febr. 5. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!