Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a párodra hajtana egy nálad sokkal fiatalabb és csinosabb, ráadásul sikeresebb és pláne gazdagabb valaki?
Hat, ha a paromat vinni lehet, akkor vigyek is, m ezek szerint nem szeret elegge. Ha szeretne, akkor mindegy, h ki hajtana ra, mellettem maradna...
Nyilvan zavarna, ha hajtana ra egy ilyen csaj, de nem balheznek vele emiatt, m felesleges lenne.
kevés az önbizalmam, ezért nagyon gyötrődnék és iszonyú féltékeny lennék. (egyedül a külsőm kapcsán jó az önértékelésem) emellett egyetértek azzal, hogy akit vinni lehet, azért nem kár...
23n
Ha eltudja vinni vigye, akkor mellette gondolom boldogabb is lesz, ha nem akkor meg így járt...
Ha meg velem marad akkor nyertem :) mondjuk én alapból nem is versengtem, ő próbálkozott...
Nekem is jöhet ide akármilyen lány akkor se cserélném le a barátnőm, ez nem így megy, hogy "hopp egy jobb akkor a régi kuka"...és ha valaki jobbnak, szebbnek látszik attól még nem biztos, hogy úgy is van...
22F
Fikarcnyit se érdekelne.
(Rábíznám a páromra a döntést.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!