Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vita után öngyilkossági kísérlet. Van értelme a kapcsolatnak? Hogy reagálnátok?
Komoly kapcsolat, mély érzelmekkel, de sajnos hasonlóan durva vitákkal. Egy durva veszekedés után a lány megpróbálta megölni magát, mert azt hitte vége.
Ti hogy reagálnátok? Tudnátok még utána kapcsolatban maradni?
Fiú és lány oldaláról egyaránt.
Nem volt komoly a szándék, mert most is itt írogatsz.
Nekem volt hasonlóan labilis pasim. Nagyon gyorsan elegem lett, egy hónap alatt kiszerettem belőle. Pont az ilyen szélsőséges viselkedés miatt. Ha vitatkoztunk, kikészült, volt mikor rosszul lett.
Szakításkor jött azzal, hogy megöli magát, ezzel már meg se tudott lepni. Belőle ki is néztem, hogy akár képes is rá. Nem bekap két marék altatót, hanem vonat elé ugrik, nem a viccelődős fajta.
Elmagyaráztam neki, hogy pont azért szakítok vele, mert most is csak fenyeget. Mert bántani akar, mert szándékosan fájdalmat akar nekem okozni.
Ezzel, hogy megfenyeget, semmivel sem jobb, mint az a férfi, aki megüt, vagy késsel fenyeget. Amit elkövet most ellenem, az sem fáj kevésbé, mintha eltörné a karomat.
Aki szeret, az nem akar bántani. Sem szavakkal, sem tettekkel, legyen az bántalmazás, vagy az hogy megöli magát.
Gondolom neked is tiszta, miért hagy ott egy ember olyat, aki rendszeresen megveri, csontját töri, vagy leszúrja egy vita után. Ezt megérted?
Akkor most vedd tudomásul, hogy ennél is nagyobb fájdalmat okozol annak, akit azzal fenyegetsz, hogy megölöd magad.
Neked ebben mi a jó?!
Lesz melletted egy túsz. Valaki, aki fél tőled, aki nem mer otthagyni, de már nem szeret. Azért van veled, mert nem mehet el.
Ez nem kapcsolat, ez szadizmus. Lelki terror a legdurvább fajtából.
Nem akarsz olyan férfit magad mellé, aki azért van veled, mert szeret? Aki el se akar menni?
Csak annyit érsz el, hogy megfosztod magad még a lehetőségtől is, hogy szerelmet találj.
Tudom, hogy hiába papolok. Az én exem se fogta fel elsőre, amit mondtam.
A végén annyit mondtam neki, hogy akkor menj, nekem már mindegy hogyan, csak megszabaduljak tőled. És láss csodát, ezt felfogta, és még csak ki se ugrott a vonat elé.
Ellenben egy hét múlva felhívott, bocsánatot kért, és azt mondta, hogy igazam van. Tényleg bántani akart, és megérti, miért akartam szakítani.
Egyetértek az előző válaszolókkal.
Olyan messzire menekülnék egy ilyen manipuláló, kombináló, önző hisztérikától, amennyire csak tudnék. Gondolkozz el magadon egy kicsit, aztán keress egy szakembert, mert baromira rád fér.
Te vagy a lány? Beteg vagy! Orvosra lenne szükséged?
És ne hazudj, hogy öngyilkos akartál lenni, mert ez nem igaz, ha igaz lenne, nem élnél. HA meg akarsz halni, mire vársz?
Ép elméjű fiúnak nem kell ilyen beteg lány. Jó, hogy nem őt akartad megölni. Nincs nagy különbség, csak annyi, hogy akkor most előzetesben lennél, de az elmédre értem, hogy nincs különbség.
Problémamegoldó képességed: nulla.
Végül nem lett belőle semmi. Állítólag megbeszélték.
A baj az, hogy mind a ketten nagyon impulzívak, biztos a lány is indulatból tette, amit tett, de ez nem változtat azon, hogy akár sikerülhetett is volna neki.
Ha legközelebb meg a vonat elé ugrik vagy ki a tizedikről akkor zsarolás ide vagy oda, a srác elveszíti a szerelmét, amit nem akart volna, mert nem akart szakítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!