Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a hűség? Mire jó? Van értelme?
Azon gondolkoztam a mai nap, hogy a hűség végülis csak egy önző dolog. Nem hagyod a másiknak, hogy mással is jól érezze magàt, ha valami miatt veled nem tudja. Ha van egy csokid, azt is megosztod másokkal ha kérnek belőle, a párodat miért nem?
Tudom, ez egy elég hülye gondolat, de ha belegondoltok, amíg az 1. Helyen vagy prioritàsba a màsiknak, számít ez igazán?
Arra jó, hogy ne csak a saját érdekeidet nézd. Elég fura egy darab csokihoz hasonlítani a párodat.
Akkor lenne valós, ha egy csoki is eldönthetné, hogy ki ehet belőle. :)
A parkapcsolat nem csak arrol szol hogy elvezed a parodat, ez onzo modon lefoglalod a testnyilasait.
Tobbek kozot az is a parkapcolat egyik lenyege hogy mindket fel biztosan tudja hogy a masiknak o az elso, mindenki mas elott, erre epul a bizalom. Ezt tovabb gondolva egyertelmu hogy miert nem lehet valaki parkapcsolatban tobb mint 1 emberrel.
Gondolom fiu vagy.. A baradnod van, nem szolgad, es nem alkalmazottad.
Bizony-bizony, jól mondja pont fordítva. Neked kötelességed szolgálni a nőt, és mindig kielégíteni, ha jó viseled magad kaphatsz egy vacsorát.
Amúgy nincs értelme. 90% hogy a nőd úgyis megcsal egy nagydarab gyurmával vagy egy nagydumás "latin" figurával.
Szerintem a hűség intelligencia kérdése, és innentől kezdve nincs miről beszélni...
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!