Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez normális? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális? A barátom az utcán sasolja a nőket a jelenlétemben.

Figyelt kérdés
Pl. a metróban új megállóhoz érünk, kinyílnak az ajtók és azt nézi száll-e föl valami jó nő. Az utcán is sasolja a szembejövőket, hogy van-e jó nő.

#nősasolás
2016. febr. 4. 08:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én pasim is ilyen, nemsokára el is költözöm tőle, alázzon olyan nőt, aki erre vevő. Már tv-t se lehet vele nézni, mert uh, meg öhm, oh, helloka , meg ilyenek, mikor felbukkan egy nő, az életben is csinált már ilyet, tudom hogy szeret, de nem tisztel engem, többször szóltam neki, nem érdekelte, még engem hordott le, hogy velem vannak a gondok, de én rosszul érzem magam úgy, hogy mikor sétálunk, látom rajta, keresi a jó nőket. Szánalmasnak tartom ezért, főleg mivel nem vagyok egy rossz nő, sokan engem néznek meg ilyenkor, mikor a pasim bámulja őket... no comment.
2016. febr. 4. 11:12
 12/14 anonim ***** válasza:
25%

A párom is megnézi a lányokat, de engem bem zavar. Azt meselte, hogy az exe ideges volt miatta, es nagyon zavarta. En ugy vagyok vele, hogy ha megnez egy lanyt, megkerdezem pl. hogy tetszik e neki... Sőt, van hogy én mutatok neki egy lanyt, ha közeledik az utcán, hogy figyelj, jon egy csaj neked! Szerintem ez hozzatartozik a bizalomhoz. Esetleg probald ki ezt a taktikát...

Nekem azert nem szimpi ez az "en vagyok a legjobb nő csak engem nezhetsz" hozzaallas, mert egyreszt nem biztos hogy igaz, masreszt a ferfinal ellenallast valthat ki.

Ha veled jar, te tetszel neki!

Az utcan levő lanyok testileg tetszhetnek neki, de te lelkileg is, ha veled van!

Kivancsisagbol probald ki, hogy helyes pasikat mutogatsz neki, mit reagal olyankor?

2016. febr. 4. 21:47
 13/14 anonim ***** válasza:
64%

Egyem meg, hogy testileg tetszenek neki, de lelkileg nem, hát majd ezzel vigasztalom magam, ha megcsal. :D

Mégis, hol lesz a határ, ahol tudja magát türtőztetni a jövőben? Nekem senki ne magyarázzon már ilyeneket...

Egy biztos, engem rohadtul zavarna. De nálunk nincs így szerencsére, 1. amit én biztosítok, azt el is várom, lásd hűség, 2. el van foglalva a férfiakkal, akik engem bámulnak :D Próbáld ki te is ezt, vagy hagyd a fenébe, nem passzoltok össze.

2016. febr. 7. 11:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Azok a nők, akik hisztiznek emiatt, es azzal fenyegeztonek, hogy emiatt elhagyják a pasijukat: elobb utobb a pasi fogja megunni es ő hagy el titeket, ha ennyire beleszoltok, még abba is, hogy hova néz.... Aztan majd ti fogtok meglepődni...
2016. febr. 7. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!