Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az a kapcsolataim vége, hogy "olyan mintha barátok lennénk"?
Általába' ez a vége, de hogy miért azt csak a jóisten tudja.
Mindenféle dolgokról jól el lehet velem beszélgetni pedig. Nem csinálok nagy problémát kis dolgokból (kivéve ami nekem fontos, pl alvási lehetőség, fürdés, evés) - de olyan játszmákat sosem csinálok amit sok más emberke. Ahogyan nem csinálok "büszkeségi" kérdéseket sem kis dolgokból.
Bármilyen problémát el lehet nekem mondani, mindent szívesen meghallgatok és próbálok segíteni. Ha a kapcsolatunk érintő problémák vannak azt is mindig kézségesen hallgatom és próbálok javulni vagy máshogy kezelni a dolgokat. Nem csinálok olyat, hogy felhúzom az orrom, hogy "nekem van igazam és kész", hanem rögtön "felülvizsgálom a nézeteim" és próbálok konszenzusra jutni a másik féllel.
Nem szeretek sértő lenni, van humorom (néha morbid, fekete "akasztófahumor", de az is jó), kreatív is tudok lenni. Mindenről van véleményem, szeretek igényesebb vitákat kezdeményezni és szeretem nem eljátszani a keménygyereket, hanem elmesélni mindent ami a fejemben van és átadni a dolgaim...
Mégis ez a süket duma a vége... :S És nem értem miért - mit csinálok rosszul? Mindent beleadok, amennyire tudom. Figyelmes is vagyok, fejben tartom a kedvenc dolgait, tapintatosan kezelem a durvább dolgaikat, nem giccseskedek meg képmutatóskodom.
Valamiért mindig ez a vége... Pedig még amikor romantikusabb időszakom van verseket is írok az aktuális kedvesnek és mindenféle dolgokat megteszek neki amit másnak nem tennék.
Mit rontok el?!
Hát az a baj, hogy ilyen elborult rózsazsínködös szerelmes izébizé... Nem tudom ezt hogyan lehet előidézni vagy ha nem megy, hát imitálni? Én is kérdeztem exemtől mikor kb. szakítottunk, hogy tulajdonképpen mi a baj? Hogyan tudnék ez ellen tenni?
Zavaró kicsit, hogy nekem ez egyelőre nem megy... Fogalmam nincs mit kellene magamban megváltoztatni, hogy ez teljesüljön... Zavar is a dolog, de remélem nem vagyok reménytelen.
Talán lehet az a baj hogy eddig minden kapcsolatom olyan volt, hogy vártam hogy jöjjön valaki és aztán jött én pedig "éltem a lehetőséggel"... És próbáltam mindent jól csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!