Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudok segíteni neki érettségi időszak alatt-előtt?

Figyelt kérdés
Ő 19 én 15.NEm tudom mit él át, most fog érettségizni.Utál tanulni de elég gyakran nógatom és rászánta magát.De nem tudom hogyan segíthetnék neki, javaslatot, ötletet szeretnék amivel bíztathatom, vagy a segítségére lehetnék.L15
2010. márc. 29. 14:59
1 2
 11/18 anonim válasza:
Mi is most vagyunk érettségi előtt.Ő 18,én 16 vagyok. Én is próbálok neki segíteni,de a tanulásban nem nagyon lehet.=) Majd érettségi előtti este fognak a legjobban félni,akkor kell majd a nyugtatgatás.Legalábbis az én barátomnak tutira,mert elég parázós.:):)
2010. ápr. 12. 19:04
 12/18 anonim ***** válasza:
na ehhez annyit fűzök hozzá h nekem a tételeim sem vtak meg szóbelire... mégis meglett... egy hármasom volt a többi 4-5. egyetemre egyből felvettek... az érettségi egy vicc... megelőző orvostan vagy anatómia vizsga helyett szívesebben érettségiztem volna inkább vagy 3x...
2010. ápr. 12. 19:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egy parázós típus, de kb 2x átolvastam a szóbelire a tételeket, az írásbelire meg minden tanulás nélkül mentem, pedig matek emelt volt. A vége az lett, hogy töri, magyar 4-es, a többi 5-ös lett. Szóval no para, nem bonyolult az.
2010. ápr. 12. 19:09
 14/18 anonim ***** válasza:

Folosleges osztani hogy nehez vagy sem az erettsegi. Abban a korban ez a legnehezebb. Nyilvan utolag, egyetemista fejjel konnyunek tunik es mindneki konnyen beszel de a maga idejeben tenyleg stresszes es nehez probatetel.

Sajnos ha nem akar tanulni, te nem nagyon tudod ravenni. En is probalkoztam, ha tanult vittem neki csokit vagy apro figyelmesseget, biztattam, dicsertem, nagy ritkan szidtam hogy megint nem tanult. Nem sok haszna volt. Inkabb azt probald hogy magatol rajojjon ez mennyire fontos.

Az hulye otlet hogy bonuszba talalkozz vele ha sokat tanult mert nem lesz rad ideje es faradt is lesz. Inkabb legy megerto, ha epp tanul ne hisztizz es ne csabitgasd hogy menjetek ide vagy oda. Ha nagyon akarsz, menj massal. De az a legnagyobb hiba hogy zsarold vagy elvard h tanuljon de lekotod az ideje nagyreszet. A legfontosabb hogy legy megerto, kedves. Az utolso dolog amire szuksege lesz hogy te is stresszeld. Ha faradt masszirozd meg.

2010. ápr. 12. 19:29
 15/18 anonim ***** válasza:
nekem nem volt stresszes... nem véletlenül nem foglalkoztam azzal h megvannak e a tételeim vagy sem... hiába mondják h juj ez mekkora stressz... tanárok is segítenek mivel nekik is érdekük h a diák ne süljön fel mert az a tanárt is minősíti valamilyen szinten h hülye a felelő vagy nem... ki így ki úgy éli meg... én még az elnökkel is lepacsiztam...
2010. ápr. 12. 19:32
 16/18 anonim ***** válasza:

Jaaaj, a sok okostojás, aki itt osztja az észt...pfff...szerintem érettségi előtt nektek sem volt ilyen nagy a szátok és ti is szétparáztátok az agyatokat.

Különböző korosztályok, különböző problémák, hahóóó!

5 évesen még az volt a legnagyobb bajotok, ha elvették a kis zöld játék dömpereteket basszus. Sok IQ fájter LOL

(és ezek a mai "okos" egyetemisták, tapsitapsi).

Szerintem az jót tenne ha kimennétek a szabadba (már ha jó idő van) és ott próbálnátok meg okosodni egy sör (vagy fagyi, vagy üdítő sötöbösötöbö) mellett. Én is rém nehezen veszem rá magam a tanulásra, de ha nem a megszokott, unalmas környezetben, az íróasztal fölött kell szenvednie, talán a barátod is könnyebben rászánja magát. Egy próbát megér.

2010. ápr. 12. 21:20
 17/18 anonim ***** válasza:
röhögve mentem érettségizni... írásbelire is és szóbelire is... nos okos egyetemista lettem... indexemben négyesnél rosszabb jegy nincs...
2010. ápr. 12. 21:24
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát, 21:24-es, nekem is vannak eminens csoporttársaim, csupa 5-ös, nagyon zsír, magolni azt tudnak, csak éppen emellett a tényleges intelligenciájuk meg sem közelíti azokét, akik mondjuk bukdácsolnak, szóval ezzel nem hiszem, hogy meg tudsz győzni sajna.

És hűde gizda vagy, hogy "röhögve mentél érettségizni".

Nos, hát én sem tanultam halálra magam (konkrétan 2 kidolgozott tételem volt összesen), nem is izgultam, mégis mindenből 4esem lett, nabumm. Mégsem állok neki oltogatni valakit, aki viszont fél tőle.

Van akinek ez igenis nehezére esik és izgul. Te ezt úgy tűnik nem fogod fel, tényleg nagggyonnaggyon okos vagy, csak az empatikus képesség hiányzik a nagy tudományodból. LOL

2010. ápr. 13. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!