Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak véleményére lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak véleményére lennék kíváncsi, hogy mit gondoltok rólam? ( Részletek lent)

Figyelt kérdés

Azzal a problémával küzdök, hogy a páromnak szeretnék megfelelni, de egyszerűen reménytelennek látom és tartom a helyzetet.

A következő a felállás, 23 éves lány vagyok, 1 éve vagyok a párommal jelenleg külön-külön háztartásban élünk. A párom 27 éves. Régen mielőtt nem ismertem meg őt, egy pörgős lány voltam, aki ritkán járt haza és bulizott és csavargott. Ahogy megismertem a párom, ez megszünt. Nem járok sehova, megszakítottam a barátaimmal a kapcsolataimat és az egész külvilággal. Senki nem tud elérni maximum a testvéreim által, ha valaki érdeklődne utánam. A régi telefonomat kártyástól kidobtam, vett egy telefont és egy sim-kártyát, amit csak 3 ember tud, az az, anyukám, a párom és a nővérem. Olyan lány vagyok, aki mos, főz és takarít és aki mindig ki készítette neki a munkásruháját vagy netán fürdött és otthon volt, akkor az otthoni ruháit. Nem nézhetek se jobbra se balra, ha mellette vagyok, nem szólhatok semmiért, ha valami bánt.

Nem tartom magamat papucsnak ,mert úgy gondolom, hogy egy igazi nőnek ez a dolga, legalábbis a szüleim így neveltek fel. Csak azt nem értem, hogy a párom miért nem becsül meg és miért nem vagyok elég neki! Vélemény?

2016. febr. 3. 17:44
1 2
 11/13 Blade Bone ***** válasza:
Azt gondolom rólad, hogy buta vagy, mégis milyen hagyományok azok, amelyekben szabadjára bulizhatsz, mielőtt nem volt senkid? Alig jártál haza stb, de most hogy van valakid már hagyományokról beszélünk? Egyébként én ilyen dolgokról még sosem hallottam.. pedig sok féle embert ismerek.
2016. febr. 3. 19:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó a cigány kultúra egész más. Lehet több vagy jobb segítséget kapnál ha más korod béli cigány asszonyokat kérdeznél mert a magyarok kultúrája a tieteknek szinte a pontos ellentéte így nehéz beleképzelni magunkat a helyzetedbe és okosakat mondani. Sajnos a magyarok egész kevéssé ismerik az igazi cigány kultúrát.
2016. febr. 3. 22:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Azt írod hogy megszakítottam,a régi telefonomat kidobtam stb.egyes szám első személyben tetted mindezt.Most már jobban érthető hogy a roma hagyományok miatt tetted amit tettél,de a lényegen akkor sem változtat.Boldogtalan vagy,tehát változtatnod kell vagy neki kell változnia.Kezdettől fogva ilyen a kapcsolatotok?Soha nem szeretett?
2016. máj. 19. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!