Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a tökön rugas anyira faj, akkor a felesegek miert nem rugjak meg jo erosen a ferjuket mikor azok bantalmazzak oket?
engem megvert egyszer a volt párom (azóta a volt párom). képzeld el, esélyem se volt sehogyanse védekezni, nemhogy még tökörugdossam.
tőlem is kérdezgették hogy de miért nem törtem el a fején egy cserepet? miért nem vágtam hozzá valamit?
ja, aki még nem élt át ilyesmit, k* rvakönnyen veszi az ilyet, fogalma sincs hogy milyen az, esélyed nincs tökönrugni főleg ha a pasi olyan vérmérsékletű meg fizikumú.
Amúgy szerintem igen, érdemes befenyíteni a bántalmazó felet. De ez még nem jelenti azt, hogy az illető valamiféle pálforduláson megy keresztül, csak max. visszavesz a dolgaiból. De ide általában pszichológus meg terápia kell.
Egy ismerős, egy ilyen után kést nyomott a párjába (persze nem életveszélyes helyen). A (sebészeten a) dokik szerintem ezt jól ismerik, a "véletlen belement egy kés a valamijébe", meg a "véletlen kitört a foga az asztal sarkába ütődve" és így nem kell feljelenteniük az tettest (aki meglehet, hogy önvédelemből csinálta) miután ellátták a sérültet.
Persze a játszmák aztán folytatódnak, ha nincs kezelve a dolog.
Ja, de ha megfeleznék akkor az nem lenne elég egy kisebb lakásra, vagy esetleg nem tudnák egyedül fizetni a rezsit, stb. De ez már egy régi történet.
Szóval könnyű ezt mondani...Nem hiába vannak ennyien kényszerből egy kapcsolatban.
Ja, és ez nem újkeletű dolog, mert ez régen is így volt, csak akkor nem lehetett válni vallási okokból, vagy a hagyományok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!