Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ebben a kapcsolatban élni?
Figyelt kérdés
Nyáron megismertem egy lányt.Elképesztően szép,a legszebb lány szerintem akit valaha láttam.Nem gondoltam volna hogy érdeklem,de elkezdtünk barátkozni.Félénk volt és nagyon aranyos,de már akkor volt benne valami fura.Aztán a nyár végére összejöttünk,elmondta hogy tetszem neki és és többet akar a barátságnál.Nagyon boldog voltam,de sajnos a munka külföldre szólított,ezért csak két hetente találkoztunk,ő jött el mindig hozzám egy-egy hétvégére.Most végre találtam itthon munkát,haza költöztem,ő javasolta hogy költözzek hozzá.A házban ő és két barátnője lakott,és az egyik barátnő pasija is nagyon gyakori látogató.A párom nagyon házias,ő főz,takarítónő jár ugyan de maga is mindig takarítgat,makulátlan tisztaság van,szóval úgy tűnt,minden jó,főnyeremény.Aztán feltűnt hogy alig beszélgetünk.Mikor szóvá tettem azt mondta, hogy a napirendjében megvan a rám szánt idő,ha az kevés beszélgethetünk máskor is de akkor nem csak rám fog figyelni.Rábólintottam,bár nem esett jól amit mondott.Aztán másnap szabadnapos voltam, jött az a bizonyos "napirend".Felkel,edz,reggelizik (grammra kimért majd feljegyzett kajákat),majd 2 óra a fürdőben (mindenféla sz*rokat ken a testére, arcára,smink,haj,stb) aztán kb egy marék bogyót vesz be (gyógyszerek,vitaminok vegyesen) majd elment suliba.Hazajött,főzött,takarított,majd jött a 2 órás fürdőszoba procedúra ismét,aztán pizsi fel,hiradó,fókusz,éjjel nappal budapest,szex,megint egy óra fürdőszoba,végül alvás.Megkérdeztem tőle hogy ezt minden nap így csinálja?A válasz igen,kivéve vasárnap,akkor azt eszik amit csak megkíván,nem sportol,és több időt tölt szépítkezéssel.Sokkolt az egèsz.Úgy érzem mindketten ugyanabba az emberbe vagyunk szerelmesek és az ő.Olyan áhitattal nézi magát a tükörben hogy az elképesztő.Havonta körmös,kozmetikus,fodrász stb. csillagászati összegekért (jó ehhez spec nincs közöm nem egy kasszán vagyunk) és még mindíg nem elég.Most is kérdeztem tőle édesem miért foglalkozol ennyit magaddal te tökéletes vagy?Mire a válasz: "Tudom,de sosem lehetek ELÉG tökéletes.".Van értelme így együtt lenni hogy ő csak magát isteníti?2016. febr. 2. 18:00
11/14 anonim válasza:
Szerintem önbizalom hiányos a lelke mélyén és azért ad ennyit magára.Amit leírtál abból azt veszem le hogy nagyon szeret téged,szóval szerintem tarts ki mellette,de lehet nem ártana neki egy pszichológus :) Egy nő
12/14 A kérdező kommentje:
Én is nagyon szeretem és nem is lenne könnyű elhagyni,de ezek nekem nagyon rosszul esnek.És nem tudom miért nem veszi észre.Régebben dagi volt és az arcán is volt egy kis veleszületett hiba,de ezeknek mára nyoma sincs.Régen depressziós volt többször akart öngyilkos lenni de szerencsére nem sikerült.Ezeket a barátnőitől tudtam eleinte,de aztán magától is megosztotta velem.Most alapvetően jókedvű,de néha a tekintete olyan végtelenül szomorú tud lenni.És az ilyen dolgok kiborítanak,mert látom hogy baj van és nem tudok segíteni.
2016. febr. 2. 22:40
13/14 anonim válasza:
Fura, hogy csak nekem esik le: ez a csaj egy ROBOT. Be van osztva a napirendje, ki van számolva, hogy pontosan x időt szán rád. Te csak egy változó vagy a képletben. Minden napja ugyanúgy telik, semmi változatosság, spontaneitás. Valóban úgy tűnik, hogy a célfüggvény a saját tökéletessége, de szerintem ez csak egy kisebb gond.
14/14 anonim válasza:
Szerintem egy komoly beszélgetést megérne mielőtt dobnád a csajt. Hátha tudsz rá hatni, vagy komolyabb segítséget igénybe venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!