Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt?
A barátommal 1 hónapja vagyunk együtt. Mivel szerintem a legfontosabb, h a másikhoz őszinték legyünk, ezért sokszor a legapróbb dolgokat is megosztom vele. Múltkor rám írt egy fiú, akivel szingliként kavargatni szoktunk, de 2 mondattal levakartam magamról, mert belegondoltam, h nekem se esne jól ha a párom kontaktba lenne egy régi kalandjával. (Egyetemi bulikon csak csók volt köztünk, semmi több!) Elmondtam a barátomnak, h ki ez a fiú és azt is, h leráztam. A barátom egyből kakaskodó üzemmódba váltott, és keménykedni kezdett, h üzenjem meg neki, h ne nagyon közelítgessen felem stb... Szóval ez a tipikus védelmező szitu.
Ma este miközben chateltünk alig írt, 10 percenként válaszolt vissza. Nem kérdeztem tőle az okot, gondoltam dolga van. Úgy döntöttem, h mivel alig figyel rám, ezért én is szűkszavú leszek. Fel is tűnt neki, majd kinyögta, h neharagudjak, de az egyik "exének", azaz h exnek nem is, inkább volt kalandbeli nőjének segített valamit a szamítógépen.. És akkor elkezdi nekem panaszkodni, h mennyire béna, h ezt-azt nem tudott beállítani a gépre... Ez nagyon szarul esett... Én szándékosan nem beszélek a múltambeli pasikkal (amiből nem volt sok, de voltak), ő pedig még mint aki jól végezte dolgát büszke is rá, h ügyes volt mert megcsinálta neki. Lehet hisztisnek tűnök, de ez nagyon rosszul esett... Sajnos a téma már erről elterelődött, de még mindig bennem van és utólag nem szívesen hozok fel dolgokat... Mit tegyek???
Továbbá nem nagyon érzem azt, h ő komolyan gondolja a kapcsolatunkat. Múlthét óta nem találkoztunk és még csak meg sem említi, h látni szeretne. Oké, h állítólag hiányzok neki, de ezzel mit kezdjek?
Jaja,kicsit hisztisnek tűnsz.
Milyen időközönként szoktatok találkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!