Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden hosszabb házasságban van megcsalás ugye, max
titokban marad?
Én a "másik oldalról" tudok csak véleményt mondani... jelenleg egyedülálló, 28 éves lány vagyok. A szomorú helyzet az, hogy az utóbbi években RENGETEG nős, ill foglalt férfi (élettársi kapcsolatban élők) KEZDEMÉNYEZETT nálam. Nagyon elkeserít a dolog, mert olyanok, akik úgy néznek ki, hogy kettőt sem tudnak szólni az asszony nélkül, simán bepróbálkoztak :-( Mondhatjátok, hogy pesszimista vagyok, de sajnos ez a tapasztalatom, 5-6 éve ez megy. Lassan ott tartok, hogy bele sem merek kezdeni egy kapcsolatba, ha látszólag szinte minden férfi "ilyen"... nincs erre szükségem :-( (minden tiszteletem a kivételeké, nagyon örülök, ha vannak!!!)
2008. szept. 18. 16:41
28 éves lány vagyok. 8 éve vagyok a vőlegényemmel, nem csaltam meg, és ha isten is úgy akarja nem is fogom. Végül is azért ember az ember, h ellenálljon az ösztönöknek.
Ja, egyébként ő az egyedüli férfi az életemben, akit nem csaltam meg. A többieket sajnos igen. Nem vagyok rá büszke de ez van. Most viszont azt gondolom, hogy le tudom élni az életemet vele, úgy hogy nem fekszem össze mással.
2008. szept. 18. 19:22
13/19 anonim válasza:
Biztosan elöforul házasságokban hogy megcsalják egymást a felek,de véleményem szerint akkor az nem házasság. A házasságnak pont az a lényege hogy hüségesen kitartasz a másik mellett joban rosszban. Ha megcsalod ( az már nyilván következménye valaminek pl nem szereted már annyira,vagy nem tiszteled eléggé) akkor miért választotta egy életre az az ember a másikat??? Szal szerintem ha hosszabb házasságrol beszélünk és megtaláltad azt akit kerestél akkor nem csalod meg soha és ö sem csal meg téged mert nme kell más. ennyi... / 23éves srác /
2008. szept. 19. 01:42
20 éve vagyok férjnél. Egy idő után "beletompul" az ember a kapcsolatba. Nekem volt más és van is. Mégis nagyon megviselt, mert én is 1000 %-ig biztos voltam benne, hogy az ÉN FÉRJEM NEM!!!, amikor kiderült, hogy DE IGEN! Vagyis ő is félrelépett. Ennek ellenére a kérdésedre a válaszom, hogy vannak olyan párok, akik egy életen át hűségesek egymáshoz. De ez biztos, hogy nagyon ritka. (100-ból talán 1 pár...) Persze ez csak az én szubjektív véleményem.
2008. szept. 19. 07:48
Még valami... 40 évesen merem állítani, hogy a házasság fogalma már teljesen idejétmúlt hülyeség. Elkopott az egész, semmi értelme. Csak egy papír. Nem ezen múlik két ember boldogsága.
2008. szept. 19. 07:52
utolsó válaszolónak:ez relatíve függ a házastársak felfogásától!és 27éves vagyok,de hiszek a házasság szentségében!hiszem,hogy az ember,ha annak az embernek mondja ki az igent akit:szeret,tisztel,az ágyban nagyon jó,és egyben a legjobb barátok,nem lehet nagy baj!az az igazság,hogy nem választhat mindenki jól,mert ez lehetetlen!én akkor mondtam igent,amikor tudtam,mind az eszemmel,mind a szivemmel,hogy igen,ez a férfi az akivel a házasság nem csak elfecsérelt papírfecni lesz!azelőtt is lett volna lehetőségem,de éreztem hogy butaság lenne!az hogy csaljátok egymást,bizonyíték arra,hogy a kapcsolatotokban valami nem teljes,vagy szexuális,vagy lelki téren!tehát,ti nem egymás"igazija"vagytok!de hidd el,ennek ellenére van boldog,és őszinte házasság!!
2008. szept. 19. 08:13
Utolsó válaszolónak: tökéletesen igazad van. De te magad is írtad, hogy nem választhat mindenki jól, mert az lehetetlen. És ha kimondjuk azt a bizonyos "igen"-t, attól még nincs biztosítva egyetlen kapcsolat sem, hogy örökké fog tartani.
2008. szept. 19. 13:17
Most őszintén minek mentél te férjhez,hogy ilyen hülyeségeken gondólkozz?
2008. szept. 19. 16:03
38 éves vagyok, 18 éve nős.
15 éven át hűséges maradtam, akkor jött egy nagyon erős inger, és engedtem neki.
Azóta benneragadtam a viszonyokban, legalább 10 további nővel félreléptem.
Lehet rám sarat dobálni, és "kedves" kommenteket irni, ez semmin nem változtat.
A nekem sosem hagynám el, szeretem, és valahol tisztelem is.
De szexuálisan mint kiderült, kevés nekem. Nyugodtan pontozzatok le🙂
márc. 26. 10:52
Kapcsolódó kérdések: