Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok, ha a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a barátnőtök beleolvasna a telefonotokban levő üzenetekbe?

Figyelt kérdés
2016. jan. 31. 20:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon kíváncsi rá, felőlem megnézheti bármikor.

Egyszer.

Többször nem.

2016. jan. 31. 22:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom egyszer elolvasta az SMS-t amit kaptam. De csak teljesen véletlenül. Csörrent a telefon, párom leemelte a pultról, elkezdi olvasni. Majd leesett neki, hogy ő neki nincs is olyan nevű ismerőse. És az ő telefonja nem a pulton van hanem az asztalon (egyforma telefonunk van). Bocsánatot kért, megígérte hogy többet nem fordul elő. Mondtam, hogy semmi baj úgysem titkolok semmit. Nem zavarna ha rendszeresen olvasná az üzeneteket.
2016. jan. 31. 22:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom megadta a FB jelszavát, mondván hogy nincs titkolnivalója. Azt hitte annyira megbízom benne, hogy nem fogok beleolvasgatni. Hát tévedett. :D Viszont volt ott minden, a női megérzés nem csalt. Viszont ő igen, megcsalt és még a szeretője mellett is más nőket fűzögetett. De hogy még ez se legyen elég, a barátainak, haverjainak olyanokat írogatott rólam, hogy végre megtalálta az igazit és nagyon szeret. Bezzeg a csajoknak panaszkodott, hogy mennyire sz*r velem. :D
2016. febr. 1. 00:19
 14/18 anonim ***** válasza:

Az enyémbe beleolvasott néha. Pont nem érdekel, olvasgassa csak.

Mondjuk azért volt egy kis balhé, amikor elolvasta, hogy a haverommal Amanda Tappinget beszéltük ki, azóta ritkábban olvas bele XD

2016. febr. 1. 07:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2016. febr. 1. 09:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én az exemnél beleolvastam, mert pontosan tudtam, hogy van mit rejtegetnie - volt is. Ezt hívják női megérzésnek.... Neki a gépen is volt mit bőven titkolnia. Amúgy meg nem nyúlhattunk alapból egymás cuccához.

A mostani párommal úgy kezeljük egymás cuccait, mintha a sajátunk lenne - ne azért mert kiváncsiság űzne, NINCS titkolnivalónk, amit én a barátnőimmel megbeszélek, arról ő is tud, ha vkinek mesélek hogy épp ez és ez a problémám a párommal, az sem újdonság neki, mert első körben úgyis vele beszéltem meg. Nem vágyom magánszférára - biztos az előző 13 év rossz élményei miatt - de mivel ebben teljesen egyformán gondolkozunk, igy nem is okoz gondot. Neki eleve korlátlan csomagja van, tehát mindig az ő telóját használom, sms-re és bezsélgetésre is, és ha én pl. vezetek mindig átadom a telómat hogy irjon viberen és szokta is olvasni - mivel felhatalmazom - ki mit irt. Ebből sosem volt probléma semmi titkunk nincs. Sokkal jobb így, nem gondolom, hogy titkolnom kéne bármit is akár a múltamból - az is én voltam.

2016. febr. 1. 11:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Az exem egy sms miatt bukott le. Nem nézegettem a telefonját, hanem amikor tönkrement a sajátja, egy ideig az én használaton kívüli készülékemet adtam neki kölcsön. Nem is néztem, amikor visszaadta, de pár héttel később szükségem volt az adott készülékre, és szerelmes sms-eket találtam benne... a saját telefonomban!

Ennek ellenére az új kapcsolatomban eszembe nem jutna a páromat ellenőrizgetni és az is rosszul esne, ha ő nézegetné az én levelezéseimet. Nem azért, mert titkolnivalóm van előtte, hanem mert van privát szférám. Például a barátaimmal folytatott beszélgetésekben lehetnek olyan részletek, amik nem rá tartoznak: a barátaim VELEM osztják meg bizalmasan, és nem vele! Tudja, hogy kikkel beszélgetek, mert elmondom. Én is tudom, hogy ő kikkel tartja a kapcsolatot. Én bízom benne, és ezt viszont is elvárom.

Ha egy kapcsolatban gondok vannak, annak azért más jelei is vannak, ha az ellenőrizgetés során derül ki, az régen rossz.

2016. febr. 2. 13:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Pin kódos képernyőzár csodákra képes.
2016. febr. 3. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!