Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert jon vissza?

Figyelt kérdés

Elhagyott egy masik lany miatt...

2,5 evet jartunk es egyik naprol a masikra megromlott minden. Hiaba konyorogtem, hogy uljunk le, beszeljuk meg, tegyuk helyre a kapcsolatunkat, csak kifogasokat talalt es annyit mondott, hogy egyaltan nem erdekli a velemenyem sem az erzeseim s nem akar tolem fuggeni. Szemembevagta, hogy felejtsem el a 2,5 ev alatt tett igereteit es hagyjam vegre beken es ne zaklassam, mert "nem belolem all a vilag, neki mar nem fontos a kapcsolatunk". Nagyon rosszul esett, mert nekem o volt az elso igaz szerelmem. Es ket es fel evig o is ezt mutatta irantam es tudom, hogy elsok voltunk egymasnak. Csodalatos es kulonleges kapcsolat volt ugyhogy nagyon fajt, amit tett. Mindenre es mindenkire volt ideje csakis ram nem es teher voltam szamara. Csunyan es bantoan beszelt velem. Szakitott. Nem keresett es tett ram magasrol. Megtudtam, hogy egy masik lany is volt a dologban... ez a szakitas 1 honapja es egy hete tortent... tegnap osszefutottunk az utcan es megszolitott, hogy beszeljuk meg, mert hianyzom neki es rajott, hogy nem kellett volna a szakitas es elmeselte, hogy mennyit sir es meg akarja ujitani a kapcsolatunkat, hajlando lenne barmire... szemberohogtem es tovabbmentem. Nagyon padlora tett, ami tortent es az egy honap alatt kezdtem valahogy helyrejonni es remenykedni abban, hogy esetleg mas fiu jobban ertekel es ha annak odaadom a lelkemet, ami meg maradt belole, igazan fogja ertekelni... szoval nar kezdtem megtalalni onmagam.. es akkor megint jott... nem akartam vele goromba lenni, de igy sikerult... nagyon gonosz volt tolem vagy kellett volna adjak meg egy (milliomodik) eselyt?

2016. jan. 31. 13:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Örömmel olvasom hogy kiálltál magadért. Így ismeretlenül is büszke vagyok rád.

Mutasd meg neki,magadnak,és mindenki másnak hogy van életed nélküle is és hogy boldog vagy. Éld az életed,most megteheted. Majd eljön az igazi.

Ez egy nagyképű kis szemét aki azt hitte úgy játszik veled ahogy akar mert te mindent elnézel. De jól teszed hogy nem. Fel a fejjel :-) 2 es 7 es 10 es is én vagyok N/36

2016. febr. 7. 21:44
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek! :) Végre boldog vagyok.
2016. febr. 16. 23:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Gratulálok,ügyes vagy :-) Látod megy ez neked nem kell kétségbe esni. Legyél boldog mindig magad miatt :-) 10 es vagyok. :-) N/36
2016. febr. 17. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!