Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza?

Figyelt kérdés
Van egy egyetemista srác, akit nem rég ismertem meg..Nagyon jól elbeszélgettünk fb-n, találkozóra is elhivott ami jövő héten lenne...Tegnap írtam neki, de mivel kirándulason voltak nem volt fent, este mikor fent volt el se olvasta,és nem írt vissza..Reggel óta fent vn fbn de el se olvassa és nem ír vissza ...Nem értem miért,hiszen az elmúlt 5-6napban érdeklödést mutatott felém és jól elbeszélgettünk....
2015. márc. 25. 08:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Facebookon akkor is fent vagy ha hívnak telefonon vagy ha vaalami értesítést kapsz telefonra és be van kapcsolva a wifid.

Majd akkor gyere vissza és kérdezd meg mikor 2-3 napig egyáltalán nem keres.

2015. márc. 25. 08:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Gondolom idokozben keritett valakit maganak.Sajnalom :/
2015. márc. 25. 08:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezért nem ajánlom interneten keresztül az ismerkedést.

Voltam már én is így de egy lánnyal összevesztünk, azóta nem is írunk egymásnak már több éve...

2015. márc. 25. 08:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Ilyen hülyeség miatt ne parázz, ráadásul hajnalban:D..
2015. márc. 25. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!