Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem ezért, mit tegyek, nagyon el vagyok keseredve, hogy nyerjem vissza?
Csehországban töltöm ezt a félévet, ahol megismerkedtem egy spanyol fiúval. Ő nem beszél angolul, csehül tanulunk egy nyelvprogram keretében.
Az exe megcsalta, nagyon féltékeny típus. Ezt tudtam, amikor komolyabbra fordultak a dolgok. Nem engedte pl. hogy a barátaimmal (egy fiú és egy lány) filmet nézzek, mert azt mondta, hogy szakít velem. Ő persze megjegyezte, hogy a filmekben milyen gyönyörűek a nők.
Mivel nem beszél angolul, mindig a spanyol haverjaival lógtunk. Én már tudtam alapszinten spanyolul, így tudtunk valamennyire kommunikálni. De ha más is csatlakozott a csoporthoz, akkor angolra váltottunk és ő elveszítette a fonalat. Egyszer mondtam, hogy imádom a portugál nyelvet, nyáron megyek Rió de Janeiróba, erre másnap megkérdezte, hogy a spanyol vagy a portugál-e a kedvencem, én erre: mindekettőt szeretem. Erre, hogy hazudok és nem bízik bennem.
Ma a telefonjáról kértem segítséget az egyik spanyol fiútól, mert ő ismeri Prága belvárosát, és nagyon jól beszél csehül, de véletlenül elküldtem egy puszis smileyt - tényleg véletlen volt. Erre ő összeszedte a cuccait és mondta, hogy eddig is sejtette, hogy van köztünk valami (holott, amióta összejöttünk, minden időmet vele töltöttem, nem is beszéltem másokkal a jelenlétén kívül, plusz a srácnak is van barátnője), és most köztünk mindennek vége.
Hiába mondtam, hogy véletlen volt, és csak segítséget kértem, de nem hitte el. Végül rávettem, hogy csak szünet legyen.
Nagyon szeretem, nem akarom, hogy vége legyen, és most komolyan egy véletlenül elküldött smiley miatt történik? - érintőképernyős telefonon megcsúszott a kezem, ott ült mellettem, egyből bocsánatot kértem, de nem hitte el, hogy véletlen volt.
Mit tegyek, hogy bízzon bennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!