Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 napja szakított velem a barátom, nem tudok enni azóta és minden percben rámjön a sírógörcs, ma sem tudtam iskolába menni pedig elég sok a hiányzásom. El vagyok keseredve. Mit tegyek?
Ezt mintha túl lihegnéd egy kicsit, jah bocs nem is egy kicsit...Mit tegyél szedd össze magad.
Bár inkább maradj otthon és bömbölj a párnádba, az év ismétlés jó poen, szerintem te jó leszel benne.
Ex bnőm is így reagálta le - nem evett 1 hétig - nem ment suliba - teljesen elhagyta magát - na így utólag mégjobban kiábrándultam belőle - 3 hónapig voltam vele 1 hónapig próbáltam megváltoztatni pár dologban - úgymint -Féltékenykedés ... sose adtam rá okot tde ő mégis beszólt vadidegeneknek az utcán - ami már nekem volt kínos.. Nos az ilyen dolgokat én nem toleráltam annak ellenére hogy szerettem - elhagytam teljesen összeomlott - Én úgy gondolom ez egy kicsit túlzás.. igaz hogy szinte 1 barátja sem volt - hogy elhagytam teljesen magára maradt - nem dőlt össze a világ - gondold el mi történt - miért történt - hibásnak érzed e magad - miért hagyott el? valami nemműködött?
Mindenféleképpen jó megoldás az ha összejönnél barátokkal - sétálnál ismerőssel - de ne egyedül - igaz hogy énhagytam el bnőmet anno de nekem is elég rossz volt - és sokat segített hogy voltak barátok akiknek igen sokat köszönhetek. LEgjobbat egy kiadós beszélgetés segíthet a megfelelő személlyel -
Viszont semmiféleképpen nem ajánlanám hogy újrakezd vele mert ha egyszer elhagyott nemkizárt hogy mégegyszer elfog.. És ha most ezt így reagálod le - mi lenne még 1 alkalom után?
22F
Te....hány FÉRFI él a M.o-on csak??? SOK...
Ne bögjél már...ettől a fiúk kiábrándulnak,nagyon szánalmas...
Egyél,és tanulj..Ne kockáztasd a jővődet...
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!