Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem egyátalán? (részletek lennt)
"Csak meg ne tudja ezt az a pasi, különben ellened felhasználja."
Mi van? Mekkora büdös kurv@ vagy te, bazz.
Noss!
1-es válaszolónak igaza van csak 2 hete jártok. Nem minden kapcsolat szerelemmel kezdődik, van ahol idő kell ahhoz, hogy komoly érzelmek kialakuljanak, az hogy ilyen korán már viták vannak az viszont nem jó. Próbáljátok nyugodtabban megbeszélni a dolgokat, és beszéljétek meg azt is, hogy "te figyelj mi a francért veszekszünk mi egyáltalán", töltsetek együtt több időt ha lehet, menjetek el többet kettesben, járjatok el egymáshoz, beszélgessetek arrol, hogy melyikőtök mit vár el egy kapcsolattól, mi az ami nektek már féltékenységre tenne szert. stb stb. Éreztessétek a másikkal, hogy ő fontos nektek.
A második válaszolót nem értem..
Ha helymben lennél biztos nem ilyeneket írogatnál ;)
a többieknek köszönöm, azthiszem mostmár tudom mit kell tennem.. amugy most anggyából jól meg avgyunk, minden okés, már nem veszekszünk :) Talán rendbe jön minden..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!