Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a páromnak, hogy nem akarok gyereket?

Figyelt kérdés

Öt éve vagyunk együtt,

és tegnap felhozta,hogy mikor állok arra készen,hogy gyereket szüljek.

Nem szóltam semmit,és így annyiban maradt a dolog.

Biztos vagyok benne,hogy holnap megint felhozza,de

nem térhetek ki állandóan.

Már tizenéves koromban tudtam,hogy nem akarok gyereket.

Egyrészt azért,mert tudom magamról,hogy szőrnyű anya lennék.

A türelmem is nagyon kevés hozzájuk,és nem tudom elképzelni,hogy én éjszakánként felkeljek,etessem..stb.Szóval nem látom benne az örömöt.

Sose szerettem a gyerekeket,és hiába hittem,hogy ez változni fog,még mindig az agyamra mennek,és inkább távolról nézem őket.

Félnék a szüléstől is,hogy megnyúlik a bőr a hasamon,netán elhízom.Nem akarok tehert cipelni,és azt sem érezni,hogy mi van,ha a gyerek nem fog megszületni?

Ez pedig már az önzőséghez tartozik tudom,de nem szeretném elviselni,hogy a páromnak ne én legyek az első.

Lehet már a kapcsolatunk elején el kellett volna neki mindezt mondanom,de nem tettem.

Félek,hogy emiatt nem akar majd velem lenni,netán elakar válni,mert neki olyan nő kellesz aki fog neki szülni gyereket.

2016. jan. 30. 18:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
73%

Ha valaki meddő, attól még akarhat gyereket és erre a 21. században már sok lehetőség van, ha más nem örökbefogadás. De ha valaki egyáltalán nem akar gyereket, de a párja igen, akkor úgy mégis, szerinted meddig lehet azt a párkapcsolatot húzni sértettség és állandó veszekedések nélkül?

Én se szeretnék gyereket, mondjuk ezt én közöltem is a párommal, nem tűnik úgy hogy bánja a dolgot. Kérdező: jobban teszed, ha te is őszinte vagy és majd Ő eldönti, hogy ezek után szeretne-e veled maradni, vagy nem.

2016. jan. 31. 07:47
 22/22 anonim ***** válasza:
mi lett?
2021. okt. 9. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!