Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a páromnak, hogy nem akarok gyereket?

Figyelt kérdés

Öt éve vagyunk együtt,

és tegnap felhozta,hogy mikor állok arra készen,hogy gyereket szüljek.

Nem szóltam semmit,és így annyiban maradt a dolog.

Biztos vagyok benne,hogy holnap megint felhozza,de

nem térhetek ki állandóan.

Már tizenéves koromban tudtam,hogy nem akarok gyereket.

Egyrészt azért,mert tudom magamról,hogy szőrnyű anya lennék.

A türelmem is nagyon kevés hozzájuk,és nem tudom elképzelni,hogy én éjszakánként felkeljek,etessem..stb.Szóval nem látom benne az örömöt.

Sose szerettem a gyerekeket,és hiába hittem,hogy ez változni fog,még mindig az agyamra mennek,és inkább távolról nézem őket.

Félnék a szüléstől is,hogy megnyúlik a bőr a hasamon,netán elhízom.Nem akarok tehert cipelni,és azt sem érezni,hogy mi van,ha a gyerek nem fog megszületni?

Ez pedig már az önzőséghez tartozik tudom,de nem szeretném elviselni,hogy a páromnak ne én legyek az első.

Lehet már a kapcsolatunk elején el kellett volna neki mindezt mondanom,de nem tettem.

Félek,hogy emiatt nem akar majd velem lenni,netán elakar válni,mert neki olyan nő kellesz aki fog neki szülni gyereket.

2016. jan. 30. 18:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%
Őszintén, röviden - és nagyon gyorsan! Így is 5 éves késésben vagy!
2016. jan. 30. 19:08
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se most jöhetett fel először a dolog 5 év alatt, plusz ha ennyire nem szereted a gyerekeket, nyilván észrevehető a viselkedéseden, ha más nem a hozzád közelebb álló embereknek. Valószínűleg sejtette ő, csak inkább hitegette magát, hogy úgyis eljön majd nálad is az ideje, reménykedett hogy felébred majd benned is az "anyai ösztön". Hát, nem így lett. Viszont illene erről őt is tájékoztatnod. Ezt nem lehet ettől kíméletesebben közölni, szépen elmondod, hogy nem szeretnél, elsorolod az érveidet hogy miért nem, aztán innentől a döntés az ő kezében van.
2016. jan. 30. 19:32
 13/22 anonim ***** válasza:
19%
#1! Honnan a retkes facbol jön ide Ákos???????
2016. jan. 30. 19:56
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

"Félek,hogy emiatt nem akar majd velem lenni,"- az elég világos, nem?

Ilyen dologban egyszerűen nem lehet kompromisszumot kötni, mert vagy lesz, vagy nem.

Szóval, ha félsz, ha nem félsz, jobb, ha elmondod világosan, így még lehet egy normális szakítás, pár év múlva meg dühös, viharos, gyűlölködő vége lesz a kapcsolatotoknak.

2016. jan. 30. 20:22
 15/22 anonim ***** válasza:
12%

13#

Szerintem úgy,hogy Ákos azt mondta hogy egy nőnek az a dolga,hogy gyereket szüljön és nevelje,gondoskodjon róla(én egyetértek vele)

Sok nő nem akar szülni,mert inkább a karrier fontos neki és minden más.

Szerintem így gondolta az 1-es :)

2016. jan. 30. 20:46
 16/22 anonim ***** válasza:
15%

#7-es vagyok

Kedves 6-os.

Nem beszéltük meg igazán de az elején már látszódott,hogy imádja a gyerekeket.+Szerintem a legtöbb ember nem beszéli ezt így meg az elején mert ez olyan egyértelmü ,hogy gyereket akar maj valamikor.

Minden jót :)

2016. jan. 30. 20:48
 17/22 anonim ***** válasza:
*majd
2016. jan. 30. 20:49
 18/22 anonim ***** válasza:
33%

Fú hát neki ez fontos, amennyire Te nem akarsz, ő annyira akar. Az sem mindegy hány éves vagy, meggondolhatod-e még?

Ezt ő más nőtől akarja majd megkapni. Ez egészen biztos, azon se csodàlkoznék, ha elhagyna vagy titokban kitekintgetne.

2016. jan. 30. 21:54
 19/22 anonim ***** válasza:
4%
Biztos,hogy 5 év alatt nem az első eset,hogy szóba került..Már csak poén szinten is előkerül egy ilyen téma egy párkapcsolatban.Elmondod neki és kész.Egy nőre sokan ferde szemmel néznek ha így gondolkodik én megértem.Sok nőnek ha ilyen érzése van az anyasággal kapcsolatban így kéne gondolkodnia és nem a.társadalmi elvárásoknak megfelelni.Ha meg egy gyerekről nem megfelelően gondoskodik az anya akkor meg szemét de szüljön gyereket.A párod vagy megérti vagy nem.Ő férfi nem ketyeg annyira a biológiai órája mint nekünk nőknek.Bár a koráról nemtudok.Nálunk 6.évben tört meg a jég.Igaz egyikőnk se tervezett gyereket.Én a suli és munka miatt.Párom.meg inkább az anyagi oldalát nézte.Én simán el is hagytam volna ha nekem azt mondja 6 év után nem.kell gyerek.
2016. jan. 30. 22:15
 20/22 anonim ***** válasza:
84%
És mi van akkor, ha valaki meddő? Akkor mi van? Oké, hogy a kérdező nem ebben a cipőben jár, de olyan könnyen ítélkeztek, mit kell csinálni...! Oké igazatok is van, hogy ezt el kellett volna mondania, de érzelmekről is szó van, nem lehet olyan könnyen dönteni! És ha valakivel azonos a cél, de kiderül, hogy valamelyik fél nem termékeny, akkor fogod magad és szépen búcsút intesz a másiknak? A társadnak, a szerelmednek? Azért ez nem ilyen egyszerű...gondolom ahogy telt az idő, a kérdező annál szerelmesebb lett és egyre nehezebb lett ez a téma.
2016. jan. 31. 04:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!