Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire előny a lányoknál, ha a fiú zenész?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 19:05
11/19 anonim válasza:
Nem isztok? Mindig a rezesek voltak berúgva, mi fafúvósok csak csendben üldögéltünk :D:D Táborokban is a rezesek első dolga volt csontrészeggé inni magukat, de tény, ők bírták a legjobban :DDD Méghogy rossz sztereotípia :D Bizonyított a valóságalapja :D Mondjuk egy kezdő rezes, aki még csak akkor kezdi a zeneiskolát nem valószínű, hogy lerészegedik, de amikor már kamarazenét is tanul, akkor menthetetlen :D
13/19 anonim válasza:
Nekem is bejönnek.:)Most is tetszik valaki, csak ő gitározik, de szerintem esélytelen a dolog:S
L18
14/19 anonim válasza:
Én szintizek, és nem vettem észre semmi különöset a lányoknál.. Lehet, hogy mindegyik csak a gitároskra bukik? (Én ez miatt nem fogok elkezdeni gitározni)
15/19 anonim válasza:
Egyébként félretéve a rezes lerészegedős dolgot, szerintem csak emiatt nem fognak érdeklődni a lányok és főleg nem idősebb korban. Lehet, hogy egy 16-18 éves lány odáig van a zenészekért és hatalmas plusz pont a szemében, de egy huszonévest már annyira nem vonz, de láttam már meglepő dolgokat.
16/19 anonim válasza:
Kicsit közhelyes, de romantikus, persze a stílusától is függ.
17/19 A kérdező kommentje:
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:30-nak:
nah jó, igazad van, tényleg iszunk, főként ha külföldi úton vagy valami hasonló rendezvényen vagyunk, de hát melyik rezes nemXD
Amúgy te milyen hangszeren játszol?
2010. márc. 28. 20:57
18/19 anonim válasza:
Én 5 hangszeren játszom de nem tapasztaltam nagyobb érdeklődést a személyem iránt...=) 17/L
19/19 anonim válasza:
Nekem a zene nagyon sokat jelent. Mondhatni, az az életem. Mióta az eszemet tudom a zenélés és az éneklés áll nálam az első helyen, és ez így is marad. Tehát én nagyon tudom díjazni, ha a társam is szintén zenész. :)
Aki most tetszik, ő is zenél, sőt, ő a tanárom is. :D (Félreértések elkerülése végett, 2 év van közöttünk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!