Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért változott meg, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változott meg, mit csináljak?

Figyelt kérdés
nagyon jól megvoltunk a barátommal idáig, de vmeik nap ezzel állt elő."hozzám jössz feleségül?"örültem neki nagyon -de mint utóbb kiderült ő ezt csak poénnak szánta.:S..hát velem ne játszon!úgy érzem hogy én jobban szeretem őt mint ő engem már nem olyan mint volt.néha feszeng néha meg boldog ha velem van.6 hónaposak vagyunk.
2008. szept. 17. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez elég gáz poén volt tőle...

Egyébként lehet, hogy emiatt a bakija miatt feszeng, vagy nem érzi jól magát a kapcsolatban, nem találja a helyét. Szerintem üljetek le beszélgetni, és kérdezd meg tőle, nincs e valami gond.

2008. szept. 17. 22:35
 2/5 anonim ***** válasza:
fél év után ne várd már el, hogy feleségül vegyen!!!
2008. szept. 17. 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez poénnak azért kicsit erős volt szerintem.Mindenképpen beszélj vele,hogy miért viselkedik így,van e valami gondja stb.A dolgokat csak úgy lehet megoldani,ha őszintén megbeszélitek,másképpen nem nagyon fog menni.
2008. szept. 18. 09:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért ne vehetné el fél év után???Hát akinek a kezét 2 hét múlva megkérik?Fél év nem olyan kis idő ha szeretik egymást!Szerintem is elég gáz viccnek,szerintem az lenne a legjobb ha megkérdeznéd tőle őszintén hogy mi bántja.
2008. szept. 18. 14:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen , teljes mértékben igazatok van.még valami van ami lehet hogy összefüggésbe van ezzel a problémával:van egy lelki barátja (lány, velem egykorú)és fél tőle.nem azt mondom hogy az a lány fontosabb neki mint én , DE mégis jobban tart tőle , mint tőlem.ez pedig nem helyes. ezt hogy mondjam neki ?
2008. szept. 18. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!