Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyenkor mi van? Mit tennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van? Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
A páromnak sose felelek meg. Egyszer ez a baj máskor meg az ellenkezője a baj. Mondtam neki hogy ha nem felek meg neki akkor hagyjuk egymást. Volt is már egy szakításunk de azt is én kezdeményeztem. Utána volt is olyan barátnője aki megfelelt neki jellemileg de elkezdett engem hívogatni meg találkozgatni velem és mondta engem szeret. Hiába van egy olyan barátnője aki megfelel neki sosincs veszekedés az neki amúgyis unalmas. Újra összejöttünk. Most is állítja szeret. Állítása szerint utál veszekedni, de ugyanakkor meg ahol minden rendben van unalmas neki. Nemcsak párkapcsolatokban amúgy de az élet többi területén is mindig problémázik valamin neki sose jó semmi max ideig-óráig utána elkezd problémázni. Mit csináljak? Szakítsak újra? De amúgy szeretjük egymást szépen megvagyunk de vannak ilyen kattanásai és akkor kritizál de nem hagyom magam ebből mindig óriási veszekedés. Mondom akkor hagyjon el. De nem akar mert senkit nem tud úgy szeretni. De mondom ez kevés ha nem jövünk ki az életben! Azt mondja mindent megtesz hogy jobb legyen, mindent meg akar próbálni mert ezért a kapcsolatért érdemes küzdenie, és hiába volt olyan párja akivel veszekedés nélkül megvoltak és olyan jelleme volt de őt közel se szerette annyira mint engem. Szerintetek? Ti folytatnátok a kapcsolatot? Megéri összecsiszolódni?
2016. jan. 27. 00:53
 1/5 anonim ***** válasza:
egyétek meg amit főztetek.
2016. jan. 27. 01:02
 2/5 anonim ***** válasza:

minthacsak a szobatarsamrol beszelnel :))

kérdésedre valaszolva: hagynám és megpróbálnám elfelejteni

2016. jan. 27. 01:38
 3/5 Fish1 ***** válasza:

Alapból az a baj, hogy a kapcsolatért szeretne változni, nem saját magáért. Ezért ha változik is, nem lesz hosszútávú a dolog. Ha saját magáért tenné, az egész más lenne.

Én nem maradnék ilyen kapcsolatban, mert a sok veszekedés felesleges dolgokon felőrölne. Ráadásul ha ő mindig mindent jobban tud, akkor az egy olyan helyzetet szül, ahol ő föléd helyezi magát. Egy normális kapcsolatban a felek egyenrangúak.

2016. jan. 27. 03:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Amit leírtál az arra utal, hogy konflikuskereső, hiába mond mást. Felteszem, a másik lány valahogy (talán megalázkodással) elérte, hogy ne legyen vita, ez viszont unalmas volt neki.

Én a helyedben hagynám, nem tudnék ilyen veszekedések között élni.

2016. jan. 27. 06:21
 5/5 anonim válasza:
ugyanebben a helyzetben vagyok én is. Nem tudom mit csináljak.
2016. jan. 27. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!