Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor Ti mit tennétek, ebben a helyzetben?
Nemrég összejöttem egy sráccal szilveszter előtt...akkor még együtt volt a barátnőjével. Szilvesztert vele töltöttem mikor közölte h szakított a barátnőjével. Nagyon jó volt a szilveszter vele...de egyik reggel felhívott h beszélnünk kell. Azt mondta h lehet h megint össze jön a barátnőjével. És ír h mi van. Megírta h nem jöttek össze. Akkor írtam neki egy sms-t h akkor ott folytatjuk ahol abbahagytuk vagy pedig kell egy kis idő.Erre annyit írt h idő..az.. és h majd elmondja.Azóta nem beszéltünk. Hagyjak még időt neki, hogy majd úgyis keres vagy írjak rá? Igazából vmilyen szinten megértem h idő kell neki hiszen 7 hónapig volt együtt a barátnőjével. De így elég hülyén érzem magam.
Bocsi, h ha hosszúra sikerült.
Köszi a válaszokat!
Próbáld elterelni a figyelmét a multról, magadfelé:)
Nem időkelll neki, csak vki aki törődik vele;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!