Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el? Vagy hogyan érjem el, hogy megbocsájtson?
Figyelt kérdés
Nem tudok elfelejteni egy fiút, akibe teljesen beleszeretem. De sajnos egyszer csak egyre többet kezdtem veszekedni tök hülyeségeken, én sem értem magam, hülye voltam :S Annyira elege lett belőlem(jogosan..), hogy mindenféle kapcsolatot megszakított velem, hiába kértem bocsánatot, vagy próbáltam újra beszélni vele, rám se hederített. Annyira bánom, és mivel még mindig Őt szeretem, képtelen vagyok új kapcsolatba kezdeni. Ez már másfél éve tart, de egyszerűen nem tudom elfelejteni. Segítsetek!2010. márc. 28. 15:47
1/8 anonim válasza:
ha ez már másfél éve tart, nem hiszem, hogy vissza fog térni hozzád =(
felejtéssel kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy kösd le magad... igen, sablonduma,én is tudom, hasonló cipőben járok,, csak kevesebb idő elteltével. de más megoldás tényleg nincs...
2/8 anonim válasza:
Úristen kísértetiesen hasonló helyzetben vagyok, csak nem 1.5 év a szünet, hanem 1 év.xd
Ez szar ügy.:D Remélem nem te vagy az.:D
3/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, én lány vagyok :D
2010. márc. 28. 16:30
5/8 A kérdező kommentje:
Hányéves vagy? :D
2010. márc. 28. 22:28
7/8 A kérdező kommentje:
Jó, nem te vagy az, nyugi :D
2010. márc. 29. 17:17
8/8 anonim válasza:
Hát nem vagyok ideges, nem kell nyugizni.:D Az a helyzet, hogy én is így jártam, egyeltalán nem beszélek már a csajjal, de jogosan. Ahogyan te is írtad, elég sok hülyeséget követhettél el, ne haragudj! Ezt nem lehet megoldani szerintem, max felejtsd el, ennyit tudsz tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!