Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez nem furcsa?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nem furcsa? Kicsit nagy a korkülömbség?!

Figyelt kérdés

Barátom 19éves lesz 3hónap mulva, és 14éves barátnője van.

A korkülömbség ellenére nagyon jól megértik egymást stb.

Barátnője meg ugy néz ki szinte mint egy 18 éves.

Mondjuk agyileg azért még aniyre nem fejlett.

De akkor is nem durva dolog?:SLassan 1 éve együtt vannak!

2010. márc. 28. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem kell foglalkozni mások véleményével, szerintem ne mások döntsenek helyettük.A fiúk agyilag később érnek mint a lányok és ha szeretik és megértik egymást legyenek boldogok.:)

L18

2010. márc. 28. 15:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Mint az előttem szóló is írta (na ez így gyönyörű megfogalmazás, no mind1, a lényeg érthető) a fiúk és lányok közt agyi fejlettségben több év különbség van. A lányok átlagosan ~3 évvel előzik meg a fiúkat, így szintben máris egy 19F+17L kapcsolatról beszélünk, ami már egyáltalán nem vészes.

Arról nem is beszélve, hogy a házasságok zöme esetében 6-10 év korkülönbségek vannak a két fél közt.

2010. márc. 28. 15:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Végülis igaz,én nem foglalkozom vele,csak van pár hígagyú aki ezeket a dolgokat nem érti meg és volt belöle probléma.DE azt elmagyaráztam hogy amit nem lesz 14 a csaj addig felejtse el a szexuális együttlétet.
2010. márc. 28. 16:43
 4/6 A kérdező kommentje:
A barátjának magyaráztam el
2010. márc. 28. 16:43
 5/6 anonim válasza:

Szerintem nem a kor a lényeg, hanem hogy szeretik egymást. Barátom és köztem 9 év van.

16L

2010. márc. 28. 17:33
 6/6 anonim válasza:
nem gáz a korkülönbség 14 év fölött, mert egy 8 évessel járni úgy hogy te vagy kb 17 az máá egy kicsit......:P
2010. márc. 28. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!