Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ha összeköltözök egy nővel az sokkal nehezebb lesz mint most hogy a szüleimmel lakok?
Most anyukám mindent megcsinál nekem, moss, főz, takarít, ruhát összekészíti nekem, megágyaz stb.
Ha összejövök egy nővel, ami már állítólag 31 évesen időszerű lenne, sokkal nehezebb lenne, mert a párom ilyeneket nem csinálna meg. Tehát sokkal kényelmesebb anyukámmal lakni?
Nem vagy férfi! Szar vagy! Nem látnék benned semmit. Magatehetetlen vagy!
Egy tolószékes ember több erőt-energiát fejt ki önmagára, mint te.
És az ilyenek egészségesek..
Már akkor is nagyon röhögtem, amikor a múltkor írtál ki hasonlót.
Nem lesz barátnőd sosem, mert dolgozik az evolúció, a természetes szelekció.
Aztamindenit, nem szeretek ilyeneket írni, de most nem bírom ki, te nagyon gáz vagy!!!
Azért TALÁN még van remény, a saját érdekedben önállósodj, függetlenedj anyukádtól minden téren, még ha ez neki fáj is, mert így vele fogod leélni az életedet, illetve később egyedül. Bár, ahogy elnézem a kiírásod, szerintem te nem is szeretnél feleséget és gyerekeket, neked csak a saját kényelmed a fontos, és az asszonykát csak arra tartanád, hogy kiszolgáljon téged. Az ilyen nem férfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!