Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha egy kapcsolatban megszűnik a bizalom az egyik fél részéről? Helyre lehet még hozni valahogy?
Sajnállak,mert szeretsz egy hazug embert,aki meg se érdemel téged.Az állandó gyanakvás,feszültség mindennapos az életedben.
Csak gondold át, szükséged van neked erre?
"és mi van, ha úgy volt ahogy mondta, és én látok bele olyasmit, ami nincs is?"
Megnyugtatlak, ha annyira nincs takargatni valója, akkor a telefont, és a gépét is nyugodt szível megmutatja ha kéred. De elkérheted olyan indokkal is, hogy lemerült a tied és fel kéne valakit hívni most.
Susmosolni az ember nem ezért szokott, mert annyira nincs mit takargatni.
"A telefonról meg annyit, hogy igen is , törd fel, kérd el, kapd ki a kezéből és fuss el!"
Lehetőségem sincs ilyesmire, mert soha nincs nála. Nem veszi elő. Egyszer ott felejtette az egyiket pár percre, akkor kihasználtam a lehetőséget és gyorsan megnéztem a híváslistát. 2 csajjal beszélt akkoriban rendszeresen. De olyan időpontokban, amikor én nem voltam ott, pl. hajnali 2-3 körül. Amikor visszajött, megkértem, hogy mutassa meg, de nem akarta. És inkább megsértődött. Amikor megmondta, hogy megnéztem, és pontot akartam tenni a végére, akkor megint addig magyarázott, hogy én éreztem kellemetlenül magam a feltételezés miatt, hogy ő bárkivel bármi olyat tenne.
Volt olyan is, hogy beszélgettünk vmi témáról, és éppen olvastam egy cikket erről nem sokkal korábban, gyorsan átküldtem neki telefonról facebookra, hogy nézze meg laptopon (mert nagyobb méretben jobban átlátható, elég hosszú cikk volt, és éppen be volt kapcsolva a laptop, ott ültünk előtte). Nem akart előttem belépni, mert ugye ha megnyitod az üziket akkor látszik a többi is, hogy kivel szokott chatelni. Inkább sértődötten kikapcsolta. És utána nem sokkal elővette a telefonját amikor velem szemben ült, és tudom, hogy kitörölt egy beszélgetést. Tagadta, aztán beismerte, hogy csak azért törölte ki, mert képet küldött egy ismerősének arról, hogy milyen eljegyzési gyűrűt (???) vett nekem, és nem akarta, hogy lássam... Persze gyűrű azóta sem került az ujjamra XD De persze megint én vagyok túl kíváncsi, és elrontom a meglepetést.
Hogyan vegyem rá, hogy bizonyítson? Mondjam meg neki, hogy meg akarok nézni mindent? Erre azt mondja, hogy így nem lehet élni, hogy állandóan ellenőrizgetem. És ne legyek ilyen gyerekes.
De az is lehet, hogy már tanult az előzőekből, és a telefonjában átírta a neveket. Vagy kitöröl mindent.
én azt nem értem minek vagy még vele. Neked ez jó?
Ne mentegesd. Felesleges. Éld tovább az életed. Felesleges azért kapcsolatban lenned, mikor már az elején azért rágod a körmöd, hogy vajon megcsal-e.
Hidd el boldogabb ember leszel ha lezárod ezt a kapcsolatot. Aztán titkolózzon aki előtt akar.
Nem tudom, mióta vagytok együtt, de te betegesen ragaszkodsz hozzá. Mert biztosan nagyon beleszerettél. De mi, külső szemlélők, a leírásaid alapján egyértelműen mondjuk, állítjuk, hogy nem tiszta a férfi és megcsal, van valakije melletted. Tudom, hogy nehéz elengedni olyasvalakit, akit teljes szívedből szeretsz.
De próbálj tiszta fejjel gondolkodni. Megéri neked az a sok idegeskedés? Soha többé nem fogsz tudni ezek után megbízni benne.
Te bele akarod látni a dolgokba, hogy megjavulhatnak, szeretnéd elhitetni magaddal, hogy a párod jó ember, szinte biztatod magad ezzel. De ez nem jó így. Te szenvedsz ebben a kapcsolatban. Ez a férfi csak kihasznál téged.
Tapasztalatból írtam ezeket. Sajnos engem is átvert egy férfi, aki előttem mindig jónak mutatta magát, ezért teljesen beleszerettem. Olyan jól éreztem magam vele, mint még senki mással. De csak megjátszotta mindezt.
A tetteknek, és nem a szavaknak kell hinni. Sajnos, én most úgy vagyok vele, hogy már egyetlen férfiben sem tudok megbízni. Képesek szemrebbenés nélkül hazudni, hogy tényleg, még te érezd magad rosszul. Sőt, nálam még sírt is.
Szóval, a férfiak panaszkodnak a nők miatt, pedig férfiak közt is vannak nagyon mocskos disznók.
Ez csak felvilágosítás szintű akart lenni. Mindezek ellenére még látok egy halvány esélyt arra, hogy valaha találkozom egy olyan férfivel, akiben 100%-ig meg tudok majd bízni, de a mostani durva csalódásom miatt ez most 0%-on áll.
"Hogyan vegyem rá, hogy bizonyítson? " - sehogy.
Valaminek a nem létét nem LEHET bizonyítani.
És minek is? Hát nem egyértelmű?
Vagy jó, hát kérd meg, hogy mindig hozza a telefonját, sohase kapcsolja ki, és mindig vegye fel, ha hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!