Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem vagyok fontos a barátomnak?
Egy ideje távkapcsolatban élünk, máshol tanulunk. Tanév közben 2-3 hetente tudunk csak találkozni, mikor lehetőségem van huzamosabb ideig otthon tartózkodni (közel hozzá), akkor is inkább a barátait választja, nem a velem töltött estét. Nem zavar, hogy a barátaival van, az kezdett el zavarni, hogy hangoztatja milyen fontos vagyok neki, ódákat zeng rólam, és mégis fontosabbak lesznek egyéb elfoglaltságok. Én meg csak ülök a szobámban és pislogok a falra.
Ha én lennék együtt a barátaimmal akkor szervezzek át mindent, mert meg van sértődve, hogy nem vele vagyok.
Ezerszer átbeszéltük már ezt, még sincs változás.
Mit tegyek?
Hát ha már ezerszer átbeszéltétek, de nincs változás, akkor van valami, ami nem derült ki vagy nem lett kimondva.
Mit szeretne ő valójában?
Ő hogy látja a dolgot? Neki ez teljesen rendben van? Vagy ígérgette, hogy változik, de nem változott?
Érzed, hogy szeret? Ez a viselkedés nem azt mutatja.
Amikor távol vagytok egymástól, beszéltek minden nap?
Ha nincsenek közös tevékenységeitek, témátok, amit közösen tudtok csinálni, teremteni, akkor elhal a közös cél.
orvosi elég problémás. egyrészt a képzésnek leírt célja is elmosni a hallgatók korábbi emberi- és párkapcsolatait, másrészt maga a képzés és az utána következő évek sem túl ideálisak semmilyen párkapcsolatnak.
nem tudom, mi a terve a fiúnak, melyik városban akar dolgozni, de ha nem nagyon nagy a szerelem, és nem akarjátok mindketten szóban és tettekben is nagyon, akkor itt még lesznek bajok
Ő már eldobta ezt a hét évet, mindegy, miket beszél: "inkább a barátait választja, nem a velem töltött estét."
Az a szomorú igazság, hogy a kamaszszerelmek ritkán tartanak a sírig, ti meg 15-17 körül kezdtetek járni, ugye?
Igen, tiniszerelem volt.
Ő Pesten tanul, de keleti országrészben lakik, én meg Pécsett tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!