Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok mennyit keressen a parotok amivel kibekultok mar?

Figyelt kérdés
2016. jan. 21. 22:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
2016. jan. 24. 19:51
 12/20 -Jani- ***** válasza:
23%

Attól függ? Milyen a családi háttere? (<= Szülőkre lehet számítani? Ez bizony nagyon sokat számít, bárki-bármi mond is...) A pár mindkét tagja kereső? Van gyerkőc/gyerkőcök? Milyen közös célok/vágyak vannak? Van hitel (pl diákhite/ingatlan hitel és/vagy egyéb finomságok)?

Ha szülőkre nem lehet számítani (nem tudnak támogatni rendszeresen vagy szükség esetén), nincs gyerek és mindketten dolgoznak, akkor legalább 170-200 nettó kell ahhoz (/fő), hogy valamerre el lehessen indulni (hitelre közös otthon megalapozása, később gyerekvállalás, szgk fenntartása és sorolhatnám), de itt nagy álmok (shopingolás éjjel-nappal, nyaralások stb) nem játszhatnak. Két fős "család" havi nettó 350-400-ból el tud karistolni (ép értékrendet követve), ha ügyes még némi megtakarítás(khm, öngondoskodás) belefér, de ezen felül semmi extra (nevezhetjük/kategorizálhatjuk középszerű életmódnak bár ez relatív).

2016. jan. 26. 10:46
 13/20 id. Géber Péter ***** válasza:
Ha nálad a pénztől függ, akkor te pénzért is b@...!
2016. jan. 29. 09:02
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha komoly a kapcsolat, akkor annyit, hogy együtt eltarthassuk a családunkat és a gyerekeinket! Ketten! Nem csak ő, nem tartok igényt arra, hogy valaki eltartson! De nem volt konkrét a kérdés, mik az igények? 40 ezres cipő és nem dolgozom érte, vegye meg ő, vagy egy kellemes együtt töltött délután, egy pokrócon hanyatt dőlve, bámulva a felhőket vagy tollasozni a gyerekekkel egy pár szendvics mellett a parkban, extraként megfejelve egy kellemes tejeskávéval! Bár ehhez nem pénz kell csak idő, ebben a szenya világban!!!!
2016. febr. 1. 02:26
 15/20 anonim ***** válasza:
Te szerencsétlen, magam többet keresek, mint a szintén műszaki diplomás párom. De valszeg neked semmilyen diplomád nincs, hogy nem tudod elképzelni, hogy nő is lehet sikeres a szakmájában. Részvétem neked. Lúzer vagy.
2016. febr. 1. 02:34
 16/20 anonim ***** válasza:
És szeretem, nem az kb. 150 ezer határozza meg a kapcsolatunkat. Ubdorító, provokatív a kérdés. Nő is kereshet jól, jobban mint egy pasi. persze tanulni és dolgpozni kell, ami neked talán furcsa. Vagy úgy gondolod, hogy a nemiszerved miatt neked több pénz jár? Kiábrándítalak, nincs így.
2016. febr. 1. 02:41
 17/20 A kérdező kommentje:
Akinek nincs diplomaja az nem ember vagy mi?
2016. febr. 1. 08:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Bizony a magyar nőknél ez nagyon fontos..ha nincs pénz..nincs...
2016. febr. 3. 16:09
 19/20 anonim ***** válasza:
Számomra az lenne az ideális, ha annyit keresne, mint én. Én, mint nő, szeretnék ugyanannyit beleadni a közösbe, mint ő. De a párom kb 3x annyit keres, mint én. Ez engem baromira zavar. Kicsinek, jelentéktelennek érzem magam. Ő mindig mondja, hogy a kettőnk pénze közös, mind1, ki mennyit tesz bele. De én nem így érzem. Boldogabb és kiegyensúlyozottabb lennék, ha egyenlő lenne a kassza.
2016. okt. 10. 21:45
 20/20 anonim ***** válasza:
15-ös, ha a kérdező lúzer, akkor te egy patkány vagy! Ebben az országban ugyanazért a munkáért egy nő, mindig is kevesebbet fog kapni, mint egy férfi! Az mellett, hogy a nőnek főznie kell, mosnia, vasalnia, számlákat fizetni, postára járni, gyereket gondozni, amiért nem jár fizetés! Ja, de! Havi 12 ezer családi! Vagy ha esetleg nem a CSOK-ért szültél és nem akarod a gyerekedet 6 hónaposan bölcsibe passzolni, hogy tök boldogan a 100 ezres pénzed mellett (amivel kitörölheted), lemaradj a gyereked fejlődéséről és annak minden fontos szakaszáról, akkor a havi 52 ezreddel kitörölheted! Bár a Vikinek szaporulat kell, nem boldog családban felnőtt gyerek! És bocsi, ha te a 150 ezreddel királynak érzed magad, akkor a párod, közmunkás? Ennyit egy biztonsági őr is megkeres és nem kell hozzá diploma! Bár ugye tudjuk (tisztelet a kivételnek!!!!), hogy a diplomához nem kell ész, csak jó nagy s*gg, meg valaki, aki eltart, amíg leteszed!
2016. nov. 18. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!