Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MIt csináljak? 2 FÉRIT SZERETE...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIt csináljak? 2 FÉRIT SZERETEK! Meddig mehet ez így tovább? Folyton ő jár a fejemben, miatta hanyagolom a barátomat. A barátomat nagyon szeretem, de lehet, hogy őt is. Lassan rá megy a 2 éves kapcsolatom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Együtt vagyok a barátommal már 2 éve. Nagyon szeretem, jól elvagyunk, persze egyik kapcsolat sem felhőtlen, mi is szoktunk veszekedni, mint mások. A szex terén viszont nagyon rossz, mert nem tud kielégíteni, mivel hamar elmegy. Nemrég összefuttam egy régi ismerősömmel, akivel még a barátom előtt kavargattam. Jó elvoltunk és a végén összebújtunk. Az a baj vele, hogy 43 éves és nem független. Persze tudom, hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője, de minig rágondolok és jól érzem magam vele. A szex csodás vele. Azóta minden nap boldog vagyok és nem bírok semmin magam idegesíteni. Meddig mehet ez, hogy megcsalom a barátomat?
2010. márc. 27. 17:25
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
Ugyan ebben a cipőben járok mint te. Ugyanúgy a huszas éveim közepén járok, a párom emberileg teljesen kiegészít engem, mégis a szexuális problémáinkon(túl hamar elmegy) nem tudunk túljutni. Az első 2évben próbálkoztunk mindennen de sajnos idáig semmi nem volt jó. 4 éve vagyunk együtt, és megismerkedtem egy 40 éves férfival. Tudom milyen érzés lehet az, mikor egy valódi férfi szeret és pont azt kapod, ami hiányzik az életedből. Egyelőre még nem látom a kiutat, de néha úgy érzem, hogy bárcsak maradhatna ez a helyzet a végtelenségig. Lassan döntenem kell, mert a titkolózás (ráadásul egy munkahelyen dolgozom a szeretőmmel) kiveszi sok energiámat. Azt akarom, hogy a barátom legyen a gyermekeim apja, életem társa, csak ne lenne ez a problémánk. Nyeljem le a békát és vegyem tudomásul hogy ez az ára annak, hogy egy olyan ember van mellettem, aki pont hozzám való,csak van egy "kis" probléma vagy merjek kockáztatni, de akkor lehet, hogy soha nem lesz többé ilyen jó ember mellettem... (az idősebb pasival kizárólag testileg pendülünk egy húron, ő rá nem is vágyom, hogy a társam legyen, de nagyon szeretem)
2010. ápr. 27. 13:05
 32/34 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Annyira szeretem mind a kettőt. De az idősebbet másképp, ő annyira férfias, határozott, rá fel lehet nézni. Amikor vele vagyok mindent elfelejtek. Hevesebben ver a szívem. A barátommal már szinte megszokás minden, de nem tudnám elfelejteni. Ő már olyan mint a legjobb barátom (5 év után). Vele viszont nem érzem a vibrálást.
2010. ápr. 27. 20:21
 33/34 A kérdező kommentje:
Ó jaj a barátom össze akar velem költözni! Akkor, hogy talizzak az idősebbel? Régebben semmit sem akartam jobban, mint összeköltözni vele, de most nagyon nem akarok. Mit mondjak erre?
2010. ápr. 27. 22:04
 34/34 anonim válasza:

Szerintem fontos, hogy az hosszú távú célokat tartsa az ember szem előtt, mikor ilyen dilemmában van. A pillanatnyi vágy, a titkolózás szépsége, varázsa megfűszerezi a lopott perceket. Ajánlok neked egy könyvet, ami talán segít a döntésedben: nem tudom sajnos a szerzőjét, de a címe: Szeresd önmagad és mindegy kivel élsz. Nem minden egyes részével értek egyet, de nagyon elgondolkodtató és a hasonló problémákról is szó van benne, mint a miénk.

Úgy látom nagy döntést kell hoznod, hogy összeköltözöl-e a barátoddal vagy sem. Ha összebútoroztok, sokkal rizikósabb és nehezebb lesz találkoznod a másikkal. Ha elutasítod az összeköltözést lehet hogy nem tud tovább fejlődni a kapcsolatotok.

A szex egy nagyon fontos eleme a jó kapcsolatnak, legalább annyira, mint például, mennyire veszi ki a részét a gyereknevelésben, mennyire tudok jókat beszélgetni, mennyire értitek meg egymást.

Mérlegeld, hogy azokkal a hibákkal amik most vannak nálatok, tudnál-e vele együtt élni, mert sajnos/szerencsére az ember alaptulajdonságai nem változnak. Mi most tervezzük, hogy elmegyünk szexuálpszichológushoz (mert ott még épp nem voltunk), hátha tud segíteni....

Ne a megszokás a kényelem miatt dönts a párod mellett. Ha tényleg meg akarod menteni kettőtök kapcsolatát, megéri fáradozni. Én is még csak azért tartok ki a barátom mellett, mert (emberileg) jobb embert el nem tudnék képzelni magam mellé, szeretném ha ő lenne a gyerekeim apja. A problémánk kiküszöbölésére jobb megoldást sajnos jelenleg nem találtam, mint hogy mellette szeretőm van :(

2010. máj. 3. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!