Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIt csináljak? 2 FÉRIT SZERETEK! Meddig mehet ez így tovább? Folyton ő jár a fejemben, miatta hanyagolom a barátomat. A barátomat nagyon szeretem, de lehet, hogy őt is. Lassan rá megy a 2 éves kapcsolatom. Mit tegyek?
Szerintem fontos, hogy az hosszú távú célokat tartsa az ember szem előtt, mikor ilyen dilemmában van. A pillanatnyi vágy, a titkolózás szépsége, varázsa megfűszerezi a lopott perceket. Ajánlok neked egy könyvet, ami talán segít a döntésedben: nem tudom sajnos a szerzőjét, de a címe: Szeresd önmagad és mindegy kivel élsz. Nem minden egyes részével értek egyet, de nagyon elgondolkodtató és a hasonló problémákról is szó van benne, mint a miénk.
Úgy látom nagy döntést kell hoznod, hogy összeköltözöl-e a barátoddal vagy sem. Ha összebútoroztok, sokkal rizikósabb és nehezebb lesz találkoznod a másikkal. Ha elutasítod az összeköltözést lehet hogy nem tud tovább fejlődni a kapcsolatotok.
A szex egy nagyon fontos eleme a jó kapcsolatnak, legalább annyira, mint például, mennyire veszi ki a részét a gyereknevelésben, mennyire tudok jókat beszélgetni, mennyire értitek meg egymást.
Mérlegeld, hogy azokkal a hibákkal amik most vannak nálatok, tudnál-e vele együtt élni, mert sajnos/szerencsére az ember alaptulajdonságai nem változnak. Mi most tervezzük, hogy elmegyünk szexuálpszichológushoz (mert ott még épp nem voltunk), hátha tud segíteni....
Ne a megszokás a kényelem miatt dönts a párod mellett. Ha tényleg meg akarod menteni kettőtök kapcsolatát, megéri fáradozni. Én is még csak azért tartok ki a barátom mellett, mert (emberileg) jobb embert el nem tudnék képzelni magam mellé, szeretném ha ő lenne a gyerekeim apja. A problémánk kiküszöbölésére jobb megoldást sajnos jelenleg nem találtam, mint hogy mellette szeretőm van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!