Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MIt csináljak? 2 FÉRIT SZERETE...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIt csináljak? 2 FÉRIT SZERETEK! Meddig mehet ez így tovább? Folyton ő jár a fejemben, miatta hanyagolom a barátomat. A barátomat nagyon szeretem, de lehet, hogy őt is. Lassan rá megy a 2 éves kapcsolatom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Együtt vagyok a barátommal már 2 éve. Nagyon szeretem, jól elvagyunk, persze egyik kapcsolat sem felhőtlen, mi is szoktunk veszekedni, mint mások. A szex terén viszont nagyon rossz, mert nem tud kielégíteni, mivel hamar elmegy. Nemrég összefuttam egy régi ismerősömmel, akivel még a barátom előtt kavargattam. Jó elvoltunk és a végén összebújtunk. Az a baj vele, hogy 43 éves és nem független. Persze tudom, hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője, de minig rágondolok és jól érzem magam vele. A szex csodás vele. Azóta minden nap boldog vagyok és nem bírok semmin magam idegesíteni. Meddig mehet ez, hogy megcsalom a barátomat?
2010. márc. 27. 17:25
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
54%

A kérdező kommentje:

Most azért van ez a helyzet, mert a barátomnak is sok van a rovásán.

Folyton átb*szta már az agyam, de én szeretem.

Szééép! Ő átb@ssza folyton a fejed (mondjuk érdekelne, ez mit takar...), te meg megcsalod egy papperral. Hát ezúton is szeretnék gratulálni.

A barátod hagyd ott (ha megcsaltad, akkor már NEM szereted, mert aki szereti és tiszteli a másikat, az nem töcsköl mással).

A 43 évest is élből feledd el, mert akinek családja van (gondolom, mivel azt írtad, nem független), és emellett félrekufircol, az téged is megcsalna, ha veled lenne hivatalosan. Mondjuk zsák meg a foltja...

2010. márc. 27. 19:17
 22/34 A kérdező kommentje:
A barátomnak is volt félrelépése, de megbocsájtottam.
2010. márc. 28. 03:15
 23/34 A kérdező kommentje:
Nagyon jól érzem magam a másikkal. Nemcsak a szex, hanem vele minden jó. A tiltott gyümölcsök vonzanak.
2010. márc. 28. 23:25
 24/34 anonim ***** válasza:
gangbang! :D r1b1, de azt mondják qrvából lesz a legjobb anya!
2010. ápr. 26. 23:47
 25/34 A kérdező kommentje:
Jó feleséget szokás mondtani. Normálisan mondd a közmondásokat.
2010. ápr. 26. 23:51
 26/34 anonim válasza:
Vegyél be engem is a képbe és akkor már lesz 3 választásod...
2010. ápr. 26. 23:54
 27/34 anonim ***** válasza:
Én is voltam már hasonló helyzetben, fél évig bírtam. Utána még együtt voltam az akkori harmadikkal, de mivel köztünk "se veled-se nélküled" kapcsolat volt mindig is, végül elváltak útjaink. Mindkettőjüket szerettem, ugyanannyira, csak másképpen. Mivel mindketten nyújtottak valami nagyon fontosat, amit a másik nem tudott, pont kiegészítették egymást, sokszor kívántam, bárcsak "összegyúrhatnám" őket. Azoknak, akik itt okoskodnak, hogy "ha szeretsz valakit nem csalod meg", nos, kamaszkoromban én is így gondoltam, csak azóta elkezdtem a "fejemen kívül" élni és az élet ugye nem mindig kínál tiszta helyzeteket. Az érzelmeknek meg nem lehet parancsolni. Pontosabban lehet, de nem akarom 70 évesen azon törni a fejem, hogy mi maradt ki az életemből, amire nagyon vágytam volna. Na, így gondolkodtam akkor. Mostanra azért benőtt a fejem lágya, van valaki akit a világon mindennél jobban szeretek és őt soha nem csalnám meg senkivel, de ahhoz, hogy így tudjak érezni és gondolkodni, igenis kellett ez a tapasztalat is. És egy percig sem bántam meg, mert ezáltal le tudtam zárni valamit, amit amúgy talán még máig sem sikerült volna. Úgyhogy mielőtt összevissza "k*rváztok" meg "r*bancoztok" itt eszetlenül, talán egy kicsit kéne tapasztalni is. És aki még nem volt ilyen helyzetben úgysem fogja soha megérteni, de igenis lehet szeretni egyszerre kettőt.
2010. ápr. 27. 00:14
 28/34 A kérdező kommentje:

Végre egy kielégítő válasz!

Persze én is szeretem mind a kettőt. A barátomat már úgy mint egy társat, őt pedig szenvedéllyel, mint valami tiltott szert.

2010. ápr. 27. 00:22
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
Hűha el ne ájuljunk! Van egy tapasztalt ribancunk is! röhej! Ha valakiben nincs meg az amire vágyunnk akkor nem kiegészíteni kell, hanem ösztökélni arra, hogy változzon, ha nem megy akkor keresni mást, de nem másodikat. Ha van gerinced, hagyod mind a kettőt és tisztességes ember módjára bocsánatot kérsz!
2010. ápr. 27. 01:18
 30/34 anonim ***** válasza:

Nos, nagyon kedves 1:18-as, látom nem értetted meg az általam leírtak lényegét. Ez persze nem meglepő, vélt értelmi képességeid hiányában.

Nem azért volt egyszerre két barátom, mert két f*szra vágytam, unatkoztam, netán ez így olyan mókás volt. Senkinek sem kívánok annyi önmarcangolást és kínlódást, mint amit akkor átéltem. Szerettem őket, nem tudtam dönteni. És képzeld, bocsánatot kértem. Nem mellesleg nyertem is, úgyhogy ez esetben nem hiszem, hogy az ilyen nyomik véleményére fogok alapozni. Az élet nem túl rózsás dolgai azért vannak, hogy tanuljunk belőlük, ahogy ezt le is írtam, dehát ekkora intelligenciahányadossal, mint ami a jelek szerint neked van, érthető, hogy nem sikerült maradéktalanul értelmezned a szöveget. Végül is mindegy, még az a szerencse, hogy legalább r*ibancozásra futja 70 alattival is. :) LOL

2010. ápr. 27. 01:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!