Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha levelezgetek a volt barátommal, úgy hogy nem akarok tőle semmit? Félreértheti?
Figyelt kérdés
Én szakítottam vele és elég nehezen viselte.Folyton írogatott,meg a barátaimtól kérdezgette mi van velem.Nagyon össze akart velem jönni,de én nem akartam,és most sem akarok.Azóta már eltelt pár hónap,ő sokszor írt nekem,de nemigen szoktam visszaírni,max pár szót.Gondoltam azóta elfelejtett,és nem úgy gondolom rám mint a szerelmére,bár ebben nem vagy biztos.Nagy baj ha most levelezünk egymással?2010. márc. 27. 15:36
1/8 anonim válasza:
Akkor szerintem hagyd aűbba a levelezést vele, mert egyértelmű, hogy félre fogja érteni és ki lesz miattad megint:S
20/F
2/8 anonim válasza:
Elég nagy baj. Még a legapróbb dolgot is jelzésnek veheti. Felér egy kínzással, mert azt hiszi, hogy van esélye, de közben csak válaszolsz neki.:) 22/f
3/8 anonim válasza:
nekem is írogat a volt barátom, de ő szakított velem, és utána közöltem vele, hogy én nem akarok barátkozni
de azóta is írogat, mindig válaszolok de én sosem írok neki =S és nem tudom mit akarhat..
4/8 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy igazad van.Főleg az a baj,hogy úgy beszélek vele mint a többi barátommal,szóval egyáltalán nem vagyok tartózkodó.Bár én már párszor mondtam neki,hogy nem akarok tőle semmit.De attól félek,hogy ő meg igen.
2010. márc. 27. 15:41
5/8 A kérdező kommentje:
Mármint igazatok.
2010. márc. 27. 15:42
6/8 anonim válasza:
Oltári gáz. Ki ne tudódjon, mert az Isten nem mossa le rólad ezt a bélyeget.
7/8 anonim válasza:
Ezt meg kell beszélni. Ha már csak a barátja akarsz lenni kérdezd meg hogy neki ez így jó-e vagy inkább hagyd békén végleg?
8/8 anonim válasza:
Rohadt gaz... ne jatsz vele .....a neveben pls.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!