Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire működőképes egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire működőképes egy távkapcsolat? Működhet így?

Figyelt kérdés

Kb 3 hete megismertem egy srácot. Aranyos,kedves,jófej. Tetszik.Kezdek odáiglenni... Viszont majdnem 300kmre lakunk egymástól. Kb hetente, de inkább 2 hetente hétvégén tudnánk találkozni, de minden nap beszélhetnénk telefonon, msnen.

Főleg tapasztalatokra lennék kíváncsi.

2010. márc. 27. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem fog müködni.A távkapcsolat rossz.Ha nem tudtok olyan megoldást találni, hogy valahogy közelebb kerülhessetek egymáshoz helyileg akkor semmi értelme.Bizlamatlanság és féltékenykedés lesz belőle.
2010. márc. 27. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Működhet, de nagyon rossz. Nem akkor látod, amikor te szeretnéd. Van, hogy elkezd hiányozni, akkor meg csinálod a telefonszámlát. Meg lehet oldani, de akaraterő is kell hozzá.:) 22/f
2010. márc. 27. 13:44
 3/9 anonim ***** válasza:
"Az igaz szerelemben a legkisebb távolság is túl nagy,de a legnagyobb is áthidalható."
2010. márc. 27. 13:46
 4/9 A kérdező kommentje:

Kedves 3.!

Köszönöm!!!

2010. márc. 27. 14:27
 5/9 StephanieXx ***** válasza:

Szia!

Nekem is távkapcsim van.

250 km-re élünk egymástól!

Leküzdhető,ha mindkét fél ugyan annyira akarja,és megbíztok egymásban:)

2010. márc. 27. 14:33
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem 100 km volt a barátnőm meg én közöttem, találkoztunk is sokszor mégis kidobott 1 másik srácért. nekem nem működött ennyi se. de remélem neked működni fog kivételek vannak;)
2010. márc. 27. 18:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány éves vagy, de ha fiatal, akkor szerintem nem érdemes belevágnod...

Én belevágtam, 2 éve tart, nagyon szeretjük egymást, de olyan rossz így...

Minden hétvégét a barátommal töltök, egymásnál alszunk. Így a barátaimmal szinte sosem tudok együtt lenni és ez annyira hiányzik... Na meg a 3 óra oda és vissza utazás is elég rossz!

Most már nem hátrálnék meg, de ha újra kellene kezdenem mindent tuti, hogy nem távkapcsolatot szeretnék.

Mi is beszélünk mindennap órákon át, de mégis annyira tud hiányozni, néha szenvedés az egész.

2010. márc. 27. 20:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is távkapcsolatban élek, és kb 300km a távolság.... minden hétvégén találkozunk kivéve most, mert családi izé van náluk... :S

De ha a bizalom megvan, akkor működhet.

2010. márc. 28. 12:20
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ha úgy alakul, belevágok! :D

2010. márc. 28. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!