Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire működőképes egy távkapcsolat? Működhet így?
Kb 3 hete megismertem egy srácot. Aranyos,kedves,jófej. Tetszik.Kezdek odáiglenni... Viszont majdnem 300kmre lakunk egymástól. Kb hetente, de inkább 2 hetente hétvégén tudnánk találkozni, de minden nap beszélhetnénk telefonon, msnen.
Főleg tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Kedves 3.!
Köszönöm!!!
Szia!
Nekem is távkapcsim van.
250 km-re élünk egymástól!
Leküzdhető,ha mindkét fél ugyan annyira akarja,és megbíztok egymásban:)
Nem tudom hány éves vagy, de ha fiatal, akkor szerintem nem érdemes belevágnod...
Én belevágtam, 2 éve tart, nagyon szeretjük egymást, de olyan rossz így...
Minden hétvégét a barátommal töltök, egymásnál alszunk. Így a barátaimmal szinte sosem tudok együtt lenni és ez annyira hiányzik... Na meg a 3 óra oda és vissza utazás is elég rossz!
Most már nem hátrálnék meg, de ha újra kellene kezdenem mindent tuti, hogy nem távkapcsolatot szeretnék.
Mi is beszélünk mindennap órákon át, de mégis annyira tud hiányozni, néha szenvedés az egész.
Én is távkapcsolatban élek, és kb 300km a távolság.... minden hétvégén találkozunk kivéve most, mert családi izé van náluk... :S
De ha a bizalom megvan, akkor működhet.
Köszönöm a válaszokat!
Ha úgy alakul, belevágok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!