Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szükségem van a véleményetekre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükségem van a véleményetekre! 25 éves anyuka vagyok, szégyell?

Figyelt kérdés
2hónapja van párom,viszont például facebookon nem akarja hogy kirakjuk hogy "kapcsolatban" főleg azt nem hogy velem.nem vagyok egy nagy facebookozos,annyira nemis érdekel csak az érzés hogy büszke rám és felvállal...az hiányzik.elvileg azért nem akarja mert anyuka vagyok(van egy ovis gyönyörű fiam :)) nem akarja hogy a szülei megtudják. 25éves.
2016. jan. 15. 14:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"de nem mehettünk mert az anyukája nem engedte."

Ez ugye csak vicc? Ha nem, akkor egy óriáscsecsemővel vagy együtt.

2016. jan. 31. 19:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Az anyukája nem engedte??? :-D

Szerintem dobd ki, gondolom nem akarsz még egy gyereket a sajátod mellé...mert egy ovissal is sok dolog van,de egy elvileg felnőtt,gyakorlatilag gyerekkel még több lesz!

2016. jan. 31. 21:10
 13/13 A kérdező kommentje:

tudom .viccesen hangzik :D

de nekem nem :/ főleg hogy a szàllàs dìjànak egy rèszèt ìgy is kikell fizetni (70ezer) ....valami olyasmit mondott hogy azèrt nem mert a szülei perpillanat rosszabb anyagi helyzetben vannak ès hogy akkor ő meg mièrt megy síelni. hozzàteszem, lemondtuk a foglalàst rà egy hètre ment a csalàd sìelni :D .....nemtudom mit gondoljak.

2016. jan. 31. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!