Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy pasival összevesztünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasival összevesztünk, de benne hagyott a viber listájában, akkor még sanszos, hogy idővel fog jelentkezni?

Figyelt kérdés
Három hete nem beszélünk. De mondjuk hozzáteszem (jogosan) nagyon bántó dolgokat mondtam neki, amit szerintem még nő nem igen és meg kell emésztenie. Tudom, hogy bántja, mert látom, hogy a facebook posztjai egy része nekem van címezve, bár nincs kimondva. De tudom.

2016. jan. 15. 09:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

#10 vagyok

Valoban csak azt látjuk a kapcsidbol amit láttatni engedsz.

A többiek a vékeményem egy részét m

2016. jan. 15. 14:11
 22/23 anonim ***** válasza:

#10 vagyok

Valoban csak azt látjuk a kapcsidbol amit láttatni engedsz.

A többiek a véleményem egy részét már leirták itt utánam.

Hát nincs könyű természeted drága!

Eléggé akarnoknak, önteltnek/öntörvényünek tünsz. Szerinted nem hiba ha az arányosság elvét sértve beletaposol valakibe?

Azt végkép nem értem és itt szerintem senki, hogy miért rugózol azon "... akkor még sanszos, hogy idővel fog jelentkezni?"

Kellene neked egy olyan pasi akit leirtál?

Ha van esze messzire elkerül!

2016. jan. 15. 14:19
 23/23 anonim válasza:
Igen, egy ego testépítőről beszélsz, aki szerelmes magába! Csak szólok! A másik ember érzései, kérései rohadtul nem érdeklik! Kezdjük ott, hogy kapásból eltűnt 2-szer egy hétre, holott az 1. után megígérte, hogy jobban fog erre figyelni.... Én azért nem védeném annyira! Meg minden kapcsolatunkra irányuló kérdésemre tiltólista volt a válasz, holott Ő állítja magáról, hogy intelligens és felnőtt! Hát ez a viselkedése alapján nagyon valószínű!
2016. jan. 19. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!