Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasival összevesztünk, de benne hagyott a viber listájában, akkor még sanszos, hogy idővel fog jelentkezni?
Én nem hibáztam. Ha hibás lennék, beismerném.
Elfogadhatatlanul viselkedett női szemmel, ne haragudj.
És én nem fogok tőle bocsánatot kérni azért, hogy megírtam, amit épp éreztem és ahogy én őt látom.
Ha valaki gerinctelen, miért ne írjam le? Ha valaki gyáva, miért ne írjam le? Ha valaki jellemtelen, miért ne mondjam meg neki? És ha a letiltást gyerekesnek tartom, miért ne írjam le?
Bocs, de te nem látsz bele ebbe a kapcsolatba, nagyon idiótán viselkedett! NAGYON és nem hiszem, hogy ezért nekem kellene bocsánatot kérnem. Ha az első lépést megteszi, majd lépek én is, de addig nem.
Egyébként felteszem a kérdést az itt válaszolókhoz:
-Ha bármilyen probléma lép fel kettőtök közt a pároddal, elmondod neki őszintén?
-Ha problémátok van, megbeszélés helyett, letiltod mindenhonnét a párodat vagy sunnyogsz magadban?
Ha a válaszotok: igen és nem, akkor szerintem meg is válaszoltátok, milyen lehet ez a pasi, akinél ez totál fordítva működik. Ehhez semmi más nem kell, csak intelligencia! Érzelmi is!
Előző párod vajon mit követhetett el előző életedben? :)
Tudod nem mindegy hogy hogyan fogalmazod meg a dolgokat. Még mindig nem tudjuk hogy mit csinált a pasi, csak annyit hogy úgy nekiestél, ahogy nő nem nagyon. Ezzel csak magadról állítottál ki bizonyítványt.
Mit nevezünk nekiesésnek? Csúnyán nem beszéltem vele, csak őszintén: gerinctelen, érzéketlen, gyerekes, beteg, nem normális :) Csak ennyit írtam :D Ezt csúnyábban is leírhattam volna.
Hát már ott kezdődik, hogy a kapcsolat elején felsoroltam azt a négy dolgot, amit nehezen viselek egy férfitől:
1. bizonytalanságban tartás, 2. nem egyenesség, 3. hazugság, 4. eltűnés
Most ezek után, mind a 4-et megjátszotta többször is.
Akkor? Mit várt? A keblemre ölelem?
Az elején közöltem, hogy mire számíthat, ha ezek játszanak, tiszta lapokkal indítottam....
Tudod minden kettőn múlik. Egy kapcsolatnál különösen. Tényleg nem tudni mi rosszat tett szerencsétlen. Azt viszont tudjuk, hogy te milyen stílusban írtál neki.
A lényeg a stíluson van! Óriási különbség van őszinteség és tapintatlan bunkóság között.
Lehet úgyis őszintének lenni, hogy nem bántjuk meg vele a másikat. Sajnos te ezt nem akarod elismerni...paraszt stílusban nyomtad.
Ha pedig akarsz valamit, akkor a büszkeségedet néha félre kell tenni. Lásd első mondatom.
Mivel nem ismerem a pontos helyzete, csak az itt leírt soraid alapján mondhatom, hogy abszolút antipatikus a viselkedésed (ebben az is benne van, hogy kérdezel, kapsz választ, de kb. itt is mindenkit kiosztol...).
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!