Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szükség van külön töltött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükség van külön töltött napokra?

Figyelt kérdés
Egy faluban lakunk, így megtehetnénk, hogy minden nap összefussunk, ha csak egy kávéra, puszira, fél órás "láttam" találkozásra is, és nekem erre valóban igényem is lenne. Nem akarok én naphosszat a nyakán lógni, de úgy érzem egésznek a napom, ha kaptam egy puszit. Neki viszont szüksége van magányos napokra, amikor nem találkozunk. Kicsit bánt, hogy nem akar olyan gyakran látni, mint én őt. Jogosan érzem magam megbántva, vagy igenis szükség van külön töltött napokra?

2016. jan. 14. 20:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es!

Ha majd a párod azt benyögi neked, hogy miért nem te tartod tiszteletben az ő igényeit a sajátod helyett, majd akkor is így vélekedsz erről? Ez szimplán önzés, hogy csak az legyen, amit ő akar, a másik kérése meg le van sz..rva. Ennyi. Váljon a másik papuccsá, és hódoljon be neki.

Jelenleg 3 éves boldog kapcsolatban vagyok, úgyhogy nekem ilyen butaságokról, amiket írtál ne beszélj. Ha a párom nem akar valami miatt talizni, akkor nem talizunk, tiszteletben tartom a kérését, és nem fogok kitalációkat kreálni, hogy akkor most nem is szeret, ha nem akar talizni, vagy éppen most megcsal?

A párok akkor találkoznak, amikor akarnak, amikor mind a kettőjüknek jó. És mi van, ha csak minden 2. nap taliznak? Összedől a világ?

"Alapvető igény"?? És ezt ki határozza meg, hogy kinek mi az alapvető igény úgy őszintén? Minden ember más, és lehet, hogy a szóban forgó srác nem szeretne minden nap talizni, csak minden 2. nap.

2016. jan. 15. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!