Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a megosztásról? : A ffinak van egy háza, beköltözik a nő és onnantól mindent ő fizet?

Figyelt kérdés
A gyerekeket a nő saját keresetből eltartja, fizeti az utazásokat, törlesztőt, végzi a munkáját és vezeti rendesen a háztartást? A ffi úgy gondolja hogy a nő igy spórol a lakhatással? A ffi nem dolgozik v amikor igen azt csak magára költi.
2016. jan. 12. 20:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%

osztozni kellene - igen, ha van munkája.

de nagyon egyoldalúan, sarkosan van ez előadva.

az egyik mindent megtesz, a másik meg semmit!

azért az élet nem ilyen.

az igazság valószinüleg valahol félúton van, csak ezt sosem fogjuk megtudni.

és amint látod, ez a kapcsolat már véget ért, egyértelmű már a kérdésből is, hogy nem szépen lett lezárva. a nő pedig ott fikázza a pasit, ahol tudja, érződik a düh, a méreg.

elhiszem, hogy vannak tények, csak a körülményeket nem ismerjük, így pedig nem lehet igazságot tenni.

a nő egyértelműen önigazolást akar, ehhez pedig eleve úgy fogalmazza meg a kérdést, hogy ő jöjjön ki jól belőle.

véleményem szerint ha a férfi írná ki a kérdést, egészen más nézőpontból látnánk a dolgokat.

2016. jan. 12. 20:25
 12/20 A kérdező kommentje:
7-es: Akkor ha jól értem, a férfiaknak elég összehozni egy lakást/házat és onnantól kezdve mindent a nő fizet beleértve a közös gyerekekkel járó összes kiadást amig nagykorúak lesznek? :-)
2016. jan. 12. 20:27
 13/20 anonim válasza:
89%

Lehet úgy nézni, hogy a nő spórol a lakhatáson, a férfi a rezsin és a bejárónőn, tehát mindketten nyernek. Lehet úgy nézni, hogy a nő kihasználja a férfit, a férfi a nőt tehát mindketten vesztenek.

Akik úgy gondolják, hogy a nő nyer többet gondolkozzanak el azon, hogy a tulajdon végig a férfié és bármennyit is fizet, a nő egyik napról a másikra utcára rakható.

2016. jan. 12. 20:28
 14/20 A kérdező kommentje:
Tök szivesen elküldöm az ex emailjét ki lehet kérdezni a másik felet sőt akinek válaszol annak fizetek! :-)
2016. jan. 12. 20:28
 15/20 anonim ***** válasza:
17%

na ez az! tudod, hogy nem fog válaszolni, ezért ajánlgatod!

"mázlival kereste meg" > és? te kerested meg vagy ő?

hogy kemény munkával, verejtékkel, csalással, mázlival, bűncselekménnyel, örökléssel, neked ahhoz semmi közöd.

megkereste, hát megkereste.

ha te nyersz hétvégén a lottón, és abból veszel egy házat, majd rádmondják, hogy mázlival lett házad, az milyen?

nem mindegy, honnan lett pénze? ha nem tetszett a megoldás, miért nem jöttél el rögtön az elején?

hagyjuk már, hogy amit albérleten spórol, azt kifizeti a férfi igényeire!

ahol 2 ember van, és egy harmadikat is el kell tartani, az nem plusz százezer!

fűteni kell, villany kell, víz kell, főzni kell, egy ember nem használ fel havi több tízezer ft-nyi energiát és kaját.

csak rohadt könnyű pocskondiázni valakit, aki nincs itt.

2016. jan. 12. 20:52
 16/20 A kérdező kommentje:

11. és 15.

Na ez az, hogy mindkét fél meghallgattatik, pont ezt mondom! Tehát akkor ilyen alapon én most írhatok az összes virtuális ismerősének, akinek pusztán annyit mondott el, hogy "elhagytam"....azt is úgy, hogy mindegyiknek más-más időpont lett megadva az elhagyás időpontjának! :-D Én mindig, mindenki előtt vállaltam a szembesítést, próbáltam rávenni, hogy keressen vkit, aki az Ő ismeretsége és előtte beszéljünk - minden elöl elzárkózik.

2016. jan. 12. 20:58
 17/20 anonim ***** válasza:

azt hiszem, egy ilyen kapcsolat után én is ezt tenném. úgy lennék vele, gondolj, amit akarsz, mondj, amit akarsz, az se érdekelne, ha fűt-fát összehazudnál mindenkinek, csak tűnj már el az életemből.

nem véletlenül zárkózik el az ember, és szakít meg minden kapcsolatot. van, amikor csak ez a megoldás létezik.

hiszen már vége, már nem is laksz ott, de még mindig foglalkoztat a kérdés, nem tudod lezárni magadban, vadidegenektől vársz megnyugvást, sőt arra biztatsz vadidegeneket, hogy keressék meg a te volt párodat.

ez nem normális. engedd el. lépj tovább.

2016. jan. 12. 21:04
 18/20 anonim ***** válasza:

várjunk, ráadásul közöse a gyerekek?! :o

te jó isten.. Kérdező, csak rajtad múlik, hogy változtass, mert ez nagyon nem normális.

2016. jan. 12. 21:52
 19/20 A kérdező kommentje:

Egyelőre még zsákutca, de mint pár, már külön vagyunk. Eleve 2013 végén - akkor még se vele se nélküle állapotban voltunk, a gyerekek miatt vmennyire együtt - titokban összeházasodott vkivel (névházasság). Később derült ki.

Mikor aztán végleg azt mondtam hogy vége, aztán 2 hónapra rá párom lett, akkor nem akart elengedni. Most már kidobna, de viszont nem hajlandó papírt adni, hogy mehetek, semmiben sem tudunk megegyezni a gyerekeket illetően, ez a baj. Eddig húztam a bíróságot, mert éppen nincs pénzem még ügyvédre is, de vhol határt kell végre szabni.

2016. jan. 12. 21:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Hallottam hogy van a bíróságon ingyenes panasznap amikor tanácsot adhatnának neked. Szerintem próbáld meg.
2016. jan. 13. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!