Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a megosztásról? : A ffinak van egy háza, beköltözik a nő és onnantól mindent ő fizet?
osztozni kellene - igen, ha van munkája.
de nagyon egyoldalúan, sarkosan van ez előadva.
az egyik mindent megtesz, a másik meg semmit!
azért az élet nem ilyen.
az igazság valószinüleg valahol félúton van, csak ezt sosem fogjuk megtudni.
és amint látod, ez a kapcsolat már véget ért, egyértelmű már a kérdésből is, hogy nem szépen lett lezárva. a nő pedig ott fikázza a pasit, ahol tudja, érződik a düh, a méreg.
elhiszem, hogy vannak tények, csak a körülményeket nem ismerjük, így pedig nem lehet igazságot tenni.
a nő egyértelműen önigazolást akar, ehhez pedig eleve úgy fogalmazza meg a kérdést, hogy ő jöjjön ki jól belőle.
véleményem szerint ha a férfi írná ki a kérdést, egészen más nézőpontból látnánk a dolgokat.
Lehet úgy nézni, hogy a nő spórol a lakhatáson, a férfi a rezsin és a bejárónőn, tehát mindketten nyernek. Lehet úgy nézni, hogy a nő kihasználja a férfit, a férfi a nőt tehát mindketten vesztenek.
Akik úgy gondolják, hogy a nő nyer többet gondolkozzanak el azon, hogy a tulajdon végig a férfié és bármennyit is fizet, a nő egyik napról a másikra utcára rakható.
na ez az! tudod, hogy nem fog válaszolni, ezért ajánlgatod!
"mázlival kereste meg" > és? te kerested meg vagy ő?
hogy kemény munkával, verejtékkel, csalással, mázlival, bűncselekménnyel, örökléssel, neked ahhoz semmi közöd.
megkereste, hát megkereste.
ha te nyersz hétvégén a lottón, és abból veszel egy házat, majd rádmondják, hogy mázlival lett házad, az milyen?
nem mindegy, honnan lett pénze? ha nem tetszett a megoldás, miért nem jöttél el rögtön az elején?
hagyjuk már, hogy amit albérleten spórol, azt kifizeti a férfi igényeire!
ahol 2 ember van, és egy harmadikat is el kell tartani, az nem plusz százezer!
fűteni kell, villany kell, víz kell, főzni kell, egy ember nem használ fel havi több tízezer ft-nyi energiát és kaját.
csak rohadt könnyű pocskondiázni valakit, aki nincs itt.
11. és 15.
Na ez az, hogy mindkét fél meghallgattatik, pont ezt mondom! Tehát akkor ilyen alapon én most írhatok az összes virtuális ismerősének, akinek pusztán annyit mondott el, hogy "elhagytam"....azt is úgy, hogy mindegyiknek más-más időpont lett megadva az elhagyás időpontjának! :-D Én mindig, mindenki előtt vállaltam a szembesítést, próbáltam rávenni, hogy keressen vkit, aki az Ő ismeretsége és előtte beszéljünk - minden elöl elzárkózik.
azt hiszem, egy ilyen kapcsolat után én is ezt tenném. úgy lennék vele, gondolj, amit akarsz, mondj, amit akarsz, az se érdekelne, ha fűt-fát összehazudnál mindenkinek, csak tűnj már el az életemből.
nem véletlenül zárkózik el az ember, és szakít meg minden kapcsolatot. van, amikor csak ez a megoldás létezik.
hiszen már vége, már nem is laksz ott, de még mindig foglalkoztat a kérdés, nem tudod lezárni magadban, vadidegenektől vársz megnyugvást, sőt arra biztatsz vadidegeneket, hogy keressék meg a te volt párodat.
ez nem normális. engedd el. lépj tovább.
várjunk, ráadásul közöse a gyerekek?! :o
te jó isten.. Kérdező, csak rajtad múlik, hogy változtass, mert ez nagyon nem normális.
Egyelőre még zsákutca, de mint pár, már külön vagyunk. Eleve 2013 végén - akkor még se vele se nélküle állapotban voltunk, a gyerekek miatt vmennyire együtt - titokban összeházasodott vkivel (névházasság). Később derült ki.
Mikor aztán végleg azt mondtam hogy vége, aztán 2 hónapra rá párom lett, akkor nem akart elengedni. Most már kidobna, de viszont nem hajlandó papírt adni, hogy mehetek, semmiben sem tudunk megegyezni a gyerekeket illetően, ez a baj. Eddig húztam a bíróságot, mert éppen nincs pénzem még ügyvédre is, de vhol határt kell végre szabni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!