Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szexkapcsolatból lehet több?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatból lehet több?

Figyelt kérdés

Elég bonyolult a kapcsolat, mert nem hagyományos szexkapcsolat van köztünk..vagyis azt hiszem. Az a lényeg, hogy szeptemberben ismerkedtünk meg, de csak novemberben feküdtünk le, de az a helyzet, hogy nem bírok betelni vele, ha meglátom azonnal rávetem magam, pedig nem vagyok már tini, és eddig nem is voltam ilyen "felfalom" a másikat típus :D

Szóval két hónapja van az, hogy ha találkozunk szexelünk, próbáltunk randizni is, de végig smároltuk az egészet. Ezenkívül amúgy beszélgetünk is, nagyon jó humora van és okos is. Ha nem vagyunk együtt akkor, egésznap csetelünk, gyakran hajnalig.. és mindenben megértjük egymást.

Erre pár hete azt mondta, ő nem szeretne most barátnőt, mert úgy érzi nem készült fel rá..és ez teljesen ledöbbentett, mert úgy éreztem nagyon jól elvagyunk.

Szóval van-e esély, arra , ha hagyom kicsit, nem bolygatom hogy mi van köztünk, hogy belém szeret?

2016. jan. 12. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

Ravasz a forma,dugni akar kötöttségek nélkül:D

Az a baj,te szemmel láthatóan többet érzel iránta,ha vállalod az esetleges következményeket,folytasd.

Szexkapcsolatból természetesen lehet több,de az mindkét emberen múlik.

2016. jan. 12. 17:45
 2/9 A kérdező kommentje:

én csak nem értem, ha jó a szex és jól kijövünk, mi kell még? miért nem akar kapcsolatot?

meg, ha azt mondom, akkor inkább hagyjuk az egészet, hirtelen teljesen más lesz, sokkal többet keres stb..

nem tudom, hogy csak szórakozik velem, mert amúgy nem tűnik olyannak :/ szóval nem tudok egyszerűen kiigazodni rajta :D egyszer ilyen, egyszer olyan

2016. jan. 12. 17:57
 3/9 anonim ***** válasza:

"ha azt mondom, akkor inkább hagyjuk az egészet, hirtelen teljesen más lesz, sokkal többet keres stb.."

Ezt fejtsd ki kérlek!!

2016. jan. 12. 18:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Miért nem akarhat barátnőt?

Lehet van rajtad kívül még 2-3 csaja,akiket dug folyamatosan,hülye lenne neked elkötelezni magát,ha anélkül is megkap.

2016. jan. 12. 18:10
 5/9 A kérdező kommentje:

igen, erre gondoltam én is..

köszönöm , végülis megerősítettél abban amit sejtettem :)

2016. jan. 12. 18:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Légy észnél!!

Szívesen:)

2016. jan. 12. 18:28
 7/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem lehet több.
2016. jan. 12. 19:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Én most egy olyan párkapcsolatban vagyok, ami szexkapcsolatnak indult.

De, fontos ehhez tudni, hogy a barátom már egy évvel azelőtt, hogy lefeküdtünk, már akkor is kiszúrt magának és nagyon bejöttem neki. Minden adandó alkalommal próbálkozott, aztán végül beadtam neki a derekam. Lefeküdtem vele. Azt mondtam neki, hogy egyéjszakás lesz, utána felejtsen el, de nem tudott, és csak keresett. Elmentünk többször is iszogatni, és nagyon sokat beszélgettünk, tök jól megértettük egymást, és a szex csak másodlagos lett a szexkapcsolatban.

Aztán én szép lassan beleszerettem, annak ellenére, hogy ő többször is kijelentette, hogy nincs jövőnk, mert én fiatalabb vagyok és hogy ő nem akar most párkapcsolatot. De mégis belémszeretett.

Szóval nem lehetetlen, de szerintem ez a csávó tart több vasat is a tűzben. Kérdezz rá, egyszer próbáljatok meg csak őszintén beszélgetni. :)

2016. jan. 12. 22:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Más lány is benne van a dologban, ennyi.
2016. jan. 12. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!