Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos szív kérdése:
A pasik nem szeretik a ragaszkodó nőket?
Figyelt kérdés
Az a nagy problémám,hogy túlságosan is ragaszkodó típus vagyok és szeretethiányom van. Egyszerűen nincs szerencsém a pasiknál ha megismerkedek valakivel annak soha nem lesz jó vége. most tudom hülyén hangzik amit mondok és szerintem azt mondjátok,h ilyen nincs de igen van én vagyok az élő példa rá. Az a baj velem,hogy túlságosan hamar szerelembe esek de úgy,h még nem is találkoztam az illetővel és szinte megfojtom őt a ragaszkodásommal. először minden olyan szépen indul beszélgetünk ismerkedünk aztán ha nem keres fél napig akkor már hülye vagyok és nekiesek olyat írok,h megsértődnek a pasik. Nagyon türelmetlen vagyok és ideges. Nem tudom mi lehet velem a gond pedig csúnya sem vagyok rossznak sem tartom magam csak szeretnék már végre tartozni valakihez de nekem valahogy nem sikerül. Mit csináljak? Valaki nem tudna adni tanácsot?2016. jan. 9. 14:54
11/11 omba válasza:
"zinte megfojtom őt a ragaszkodásommal... ha nem keres fél napig akkor már hülye vagyok és nekiesek olyat írok,h megsértődnek a pasik. Nagyon türelmetlen vagyok és ideges. "
Szóval ezt nem ragaszkodásnak nevezném, és én sem nagyon bírnám sokáig.
1. ne hazudj magadnak: ezek NEM pozitív tulajdonságok
2. tanulj a saját hibáidból, meg az itteni válaszokból
3. hidd el, a pasik nem járnak egész nap álló f_szal, és nem nyomják bele minden szembe jövő nőbe.
4. lazulj, - egy ilyen görcsös ember elszívja az ember energiáit, holott a párkapcsolatnak gazdagítani kell az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!