Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik nem szeretik a ragaszkodó nőket?
A ragaszkodással nincs baj, amíg egészséges mértékű. Te is érzed, hogy nálad nem az.
Találj olyan elfoglaltságokat, amiket egyedül, vagy barátokkal is tudsz csinálni, és akkor talán nem görcsölsz rá ennyire a témára. :)
A többségük nem
Én speciel igen,sőt,a féltékenykedést is,de inkább ez a fura.
Próbálj meg arra gondolni ilyenkor,hogy azzal jobban jársz,ha lefoglalod magad,nem tapadsz.
A ragaszkodó nőkkel nincs semmi baj, a tapadókkal már annál inkább. Legalábbis jómagam nem tűröm azt, ha valaki hirtelen nagyon rám ragad, mert abból kizárólag érdekből cselekvést sejtek.
Fogjátok már fel, hogy a férfiak nem egyformák. Valaki azt szereti, ha egész nap ki sem lépsz a félméteres hatóköréből, valaki meg azt, ha hetente maximum 1-2 napot vagytok együtt annak ellenére, hogy szeret titeket.
"... csak szeretnék már végre tartozni valakihez de nekem valahogy nem sikerül..." Itt a baj különben. Erőlteted a párkapcsolatra törekvéseidet. Magyarán tök mindegy kivel, csak végre összejöjj valakivel, most ez hajt téged, ami a lehető legrosszabb attitűd, mert garantált a csalódás, amire csak plusz egy lapátra valót dob, ha kivétel nélkül minden esetben úgymond "szakítás" lesz a vége. Te nem az adott férfit akarod, akivel éppen alakul az ismerkedés, hanem magát a szerelmet akarod. Nem kéne szerintem, hogy ennyire rákényszerítsd magad a kapcsolatfüggőségre, valahogy próbáld meg más dolgokban, hobbikban, tanulmányokban, könyvben, bármiben megtalálni az örömöt.
Ígyvan normál keretken belül nincs ezzel baj valamilyen szinten én is ilyen vagyok de azért jó néha egyedül is lenni, úgy értem nem kell a másikat megfojtani ezzel! :)
F
Az nem baj!
Jobb,amikor azért van veled valaki,mert válogatott és te feleltél meg neki,mintha csak azért,mert veled találkozott éppen.
Sajnos én férfinek vagyok ilyen, 2-3 óránál nem bírom tovább. Ez birtoklása vágy, nem ragaszkodás. Vágyom egy ilyen nőre.
Sajna nem találtam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!