Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy végre el tudjam felejteni a szerelmemet?
Figyelt kérdés
ő nem szeret, de én őt nagyon. Csak szenvedek, mivel folyton rá gondolok és közben tudom, hogy ő nem akar engem.2010. márc. 26. 11:09
1/4 anonim válasza:
sajnos ez ellen egyetlen egy gyógyszer van. és ez az IDŐ. hiába klisé, de így van.
Nekem egy nagyon fájdalmas szakítást, ami ráadásul anno az első szerelem is volt nagyjából 1 év alatt pihentem ki 100%-ra. Abból kb fél év volt, amig a padlón voltam a fájdalomtól. Járj sokat bulizni a haverokkal minden fele. És egy nap úgy ébredsz, hogy már a nevét sem tudod
2/4 anonim válasza:
igaza van az előttem szólónak. Szakíts meg vele minden kapcsolatot, ne hívd és ne is találkozzatok, úgy könnyebb. Ne "maradjatok barátok" mert az nehezíti a felejtést. Majd ha már kiheverted, akkor lehet barátkozni. Próbálj meg új barátokat szerezni, eljárni szórakozni, esetleg ha tudsz utazgatni. Csinálj olyan dolgokat, amiket még nem próbáltál. És fel a fejjel! Lesz nagyobb szerelmed is!
3/4 anonim válasza:
Csajozz/Pasizz, sztem ez a legjobb modja a felejtésnek, keress olyan lányt kivel tényleg jol érzed magad, és hidd eel pillanatok alatt elfelejted, utána már az a szemály fog érdekelni, akivel talán még nagyobb is lesz a szerelem :)
4/4 A kérdező kommentje:
Pontosan az a baj, hogy mi barátok maradtunk, beszélgetünk, telefonálunk...sőt még találkozunk is. Neki más barátnője van, de velem is jól érzi magát./nem sex/. Tudom az eszemmel, hogy ez önzőség a részéről, hogy nem akar tőlem elszakadni, de ez engem csak emészt...akar, de nem teljesen....én meg ebbe beleőrülök. Szerintem legjobb lenne, ha elfelejtené, de nem könnyű, mivel nagyon hiányzik. Már megfogadtam, hogy nem hivom, nem irok, ha lehet nem találkozunk. Meglátom mi lesz az eredmény....vagy ráébred arra, hogy tényleg engem akar...vagy elfelejtjük egymást...sajnos!...köszönöm a tanácsokat...ilyenkor bármilyen kedves szó jól esik!
2010. márc. 27. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!