Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk lánytestvérrel! Szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk lánytestvérrel! Szerintetek ez általában így van?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre a környezetemben, hogy azok a fiúk, akiknek a lánytestvérük vékony(kb.40-55kg), azoknak az átlagos, vagy formásabb-ducibb lányok tetszenek; illetve azok, akiknek ducibb (60-70kg) lánytestvérük van, azok a vékonyabb lányokat választják párjukul.
2010. márc. 26. 08:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Érdekes megfigyelés, biztos tudat alatt testtömegindexet kalkulálnak:D
2010. márc. 26. 09:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Sok ilyen fiú ismerősőm van. És egyáltalán nincs úgy, ahogy te megfigyelted!:))
2010. márc. 26. 09:04
 3/12 anonim ***** válasza:
Lehet tudat alatti dolog, utána kéne olvasni, de érdekes kérdés. :) A természet gyanis az aberrációk előfordulásának csökkentése végett igyekszik kiküszöbölni a rokonok kiválasztását, és ez jelentkezhet úgy, hogy más típusú lányok tetszenek min ta közeli hozzátartozók Ennek némiképp ugye ellentmond, hogy állítólag a nők és férfiak is alapesetben az apjukhoz/anyjukhoz hasonló párt keresnek - ha nincs vm trauma v stb - de ez magyarázható azzal is, h annak azért kicsi az esélye normál esetben, hogy ilyen kapcsolat létrejöjjön. Ez amúgy csak találgatás, a viselkedéstudományok eléggé bonyolult és érdekes ágazatok. :)
2010. márc. 26. 09:04
 4/12 anonim ***** válasza:
nem igaz, pölö ez pont rám nem illik... nem ettől függ, ez kb olyan, mint a jól ismert: "angol tudósok kiderítették, hogy... blablabla"
2010. márc. 26. 09:12
 5/12 anonim ***** válasza:

Akk én mit tegyek? nekem min 2 féle is van:D

De am nekem a vékonyak tetszenek.....

2010. márc. 26. 09:14
 6/12 anonim ***** válasza:

Bocsi de ez a következtetés teljesen alaptalan :)

22F

2010. márc. 26. 10:36
 7/12 anonim ***** válasza:

váááááá, akkor én mégis kövér vagyok :S:S:S:S Vááááááá!

na, tréfát félretéve: én nem tartom magam ducinak, sőt, teljesen meg vagyok elégedve az alakommal, de a bátyám a tipikus vékony lányokat szereti. Szóval lehet, h mi vagyunk a cáfolat erre a feltevésre.

24/L

2010. márc. 31. 15:35
 8/12 anonim ***** válasza:

áááá most őszintén egy 60 kilós nő duci???

ne már, ezért van a sok bulimiás és anorexiás fiatal...

2010. márc. 31. 16:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nem feltétlen, biztos lehet egészséges, de a környezetemben lévő fiúk így gondolkoznak.
2010. márc. 31. 16:20
 10/12 anonim ***** válasza:

ja, azt észre se vettem... akkor mégis duci vagyok :D:D:D:D

mert én 65 kiló vagyok. Mondjuk ahhoz társul 173 cm magasság, meg egy jó erős csontozat (csontom sose tört még)

igazából ha 190 cm lennék, akkor nagyon vékony lennék a 65 kilómmal :D:D:D:D és ha 150 cm lennék, szörnyen kövérnek érezném magam...

CÁFOLAT CÁFOLAT CÁFOLAT :D:D:D:D:D

ez nem így van. :)

2010. márc. 31. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!