Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezeket a beszólásait mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket a beszólásait mire véljem? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Na szóval...barátnőm néha olyanokat mondd ami nem tetszik nekem.

Idézem a beszélgetésünk :

bnőm:adsz nekem 1 óvszert?

én:nem,ha kell van nálam mindig.miért kéne neked?

bnőm:elhasználni az XY-al

(csak az XY nem én voltam.....)

Meg oylat mondd bnőm hogy "te menj a volt nődhöz énmeg a volt pasimhoz".

Meg mikor vele vagyok XY-t(fiu) csörgeti telón.

Nagyon zavar h mér mond ilyeneket..szeret azt tudom,érzem. Tudja hogy sok lánynak tetszek,és ez nagyon nemtetszik neki,féltékeny nagyon.Talán igy akar "visszavágni" hogy énis féltékeny legyek?

Csak értelmesek légyszi.

17/F

2010. márc. 26. 00:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Hagyd ott. Ha szeret észhez tér talán.., nem egyenlőre nem 100 a csaj..
2010. márc. 26. 00:57
 2/8 anonim ***** válasza:
*de egyenlőre, bocsi.
2010. márc. 26. 00:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem legközelebb amikor ilyen okosakat mond csak mond meg neki, hogy ha téged szeret és veled akar lenni (akár csak 1 napig is) akkor ne járjon vissza a volt pasijához és ne hivogasson más pasikat "úgy", ha ez nem megy akkor meg menen a volt pasijához ilyen csajból 100 is akad egy délután alatt.

Ha ezek után elhagy nem szeretet ha viszont csak féltékennyé akart tenni akkor majd jönn a duma, hogy "Na féltékeny vagy? :P Csak vicceltem te :P".

2010. márc. 26. 01:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Tuti csak féltékennyé akar tenni, mert nagyon rosszul esik neki, hogy a csajok tapadnak rád. (gondolom:D) Én a helyedbe leülnék vele és megbeszélném ezt. Ne akarjon birtokolni téged ,mert ez önzőség.
2010. márc. 26. 09:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát ember,ha az én csajom ilyeneket mondana, száz h p.fán vágnám.. Mi az h adj egy gumit h elhasználja mással. Ne légy papucs. Legközelebb adj neki egyet és zavard el a fenébe, h akkor most rögtön menj ahhoz az xyhoz,téged meg felejtsen el egy életre. Kizsarolja az érzelmeket meg hogy féltékeny legyél??Ha tényleg szeret akkor ilyet nem mond, mert esetleg eszébe jut, hogy neked ez nem esik jol. Bocs ha nyers vagyok, de az ilyenen nagyon fel tudok háborodni. Nekem tuti nem kellene ilyen nő. A párkapcsolat alapja a bizalom. Jo persze én is féltékeny vagyok a páromra,de egészséges formában. És nem fogom attol jobban szeretni mert ő féltékeny rám. Értékelem, mert bizonyiték h ő is szeret,de ez azért már tulzás.
2010. márc. 26. 15:05
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

15:05 ezen most elgondolkodtam nagyon,és van benne valami,igazadvan.Köszi!

2010. márc. 26. 16:23
 7/8 anonim ***** válasza:
15:05 ös vagyok. Örülök, ha segithettem. Majd ird meg lécci azt is h mi lett a dolog végkifejlete mert kiváncsivá tettél. Mondjuk megnézném az arcát a csajosnak mikor átadsz neki egy gumit(ha átodod). Csak nehogy visszafelé süljön el,arra vigyázz. Ha ezen megsértődik, vagy feláll és otthagy(bár őszintén kivánom ne legyen igy) Legalább tudni fogod hányadán álltok és azt is h megéri-e vele lenned. Sok sik.
2010. márc. 26. 23:25
 8/8 A kérdező kommentje:

Dumáltam vele.

Adtam neki 1 gumit(nagyot nézett),kérdezte h mér adom és mondtam hogy a multkor kellett elhasználni az XY-al..most elhasználhatod.Mondta hogy azt nem úgy gondolta..(rendes választ nemadott,csak enyit mondott...).Erre én mondtam neki hogy mégegy oylan beszólása lesz ami nemtetszik abban a pillanatban otthagyom.Mondta hogy nemlesz mer szeret és nemakar elvesziteni,stb..hát kiváncsi leszek! :)

Köszi még1szer!

2010. márc. 29. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!