Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket a beszólásait mire véljem? (bőv. Lent)
Na szóval...barátnőm néha olyanokat mondd ami nem tetszik nekem.
Idézem a beszélgetésünk :
bnőm:adsz nekem 1 óvszert?
én:nem,ha kell van nálam mindig.miért kéne neked?
bnőm:elhasználni az XY-al
(csak az XY nem én voltam.....)
Meg oylat mondd bnőm hogy "te menj a volt nődhöz énmeg a volt pasimhoz".
Meg mikor vele vagyok XY-t(fiu) csörgeti telón.
Nagyon zavar h mér mond ilyeneket..szeret azt tudom,érzem. Tudja hogy sok lánynak tetszek,és ez nagyon nemtetszik neki,féltékeny nagyon.Talán igy akar "visszavágni" hogy énis féltékeny legyek?
Csak értelmesek légyszi.
17/F
Szerintem legközelebb amikor ilyen okosakat mond csak mond meg neki, hogy ha téged szeret és veled akar lenni (akár csak 1 napig is) akkor ne járjon vissza a volt pasijához és ne hivogasson más pasikat "úgy", ha ez nem megy akkor meg menen a volt pasijához ilyen csajból 100 is akad egy délután alatt.
Ha ezek után elhagy nem szeretet ha viszont csak féltékennyé akart tenni akkor majd jönn a duma, hogy "Na féltékeny vagy? :P Csak vicceltem te :P".
Köszi a válaszokat!
15:05 ezen most elgondolkodtam nagyon,és van benne valami,igazadvan.Köszi!
Dumáltam vele.
Adtam neki 1 gumit(nagyot nézett),kérdezte h mér adom és mondtam hogy a multkor kellett elhasználni az XY-al..most elhasználhatod.Mondta hogy azt nem úgy gondolta..(rendes választ nemadott,csak enyit mondott...).Erre én mondtam neki hogy mégegy oylan beszólása lesz ami nemtetszik abban a pillanatban otthagyom.Mondta hogy nemlesz mer szeret és nemakar elvesziteni,stb..hát kiváncsi leszek! :)
Köszi még1szer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!