Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretetből szerelem. Lehetséges? Megerősítés kellene.
Két és fél hónapja járok egy "az eddigiek alapján" nagyon rendes sráccal. Szóba került a szeretet szerelem téma..
És hát kisült a dologból hogy szeret engem de nem szerelmes. rosszul esett...
Amúgy nagyon rendes, sokat törődik velem.
Szerintetek lesz ebből még szerelem? Vagy úgy járok mint az ex-szel aki nagyon szeretett nem volt szerelmes és két és fél után dobott egy másik nőért
Igazából szerintem még várhatok hisz nem régóta vagyunk együtt. De kíváncsi vagyok mások véleményére is ! előre is köszi a válaszokat!
Noss!
Van szerelem első látásra és van szerelem sokadik látásra.
De még 2,5 hónap után is van esélyetek a szerelemre. Nincs veszve még semmi, de ha szeret téged, aggódik érted, törődik veled, úgy érzed, hogy imádja veled tölteni az idejét, és te is nagyon szereted ha melletted van, akkor egyenlőre nincs okod az aggodalomért, hogy nem lesz szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!