Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éves vagyok. Mennyi idős pasi való hozzám?
Szia!
12 éves lánynak még olyan pasi való,akivel játszanak,és együtt tanulnak,magyarán 12 évesen még barátkozni kell nem pasizni.Anyukádnak meg mond meg,hogy a 12 éves lányát nem pasizásra kellene bíztatnia,hanem arra,hogy normális életet éljen.12 évesen még javában kislány vagy.NEked is jobb lenne ha tisztelnének a fiúk később,és szeretnének,nem pedig csak ki akarnának használni,nem?Ha ilyen korán kezded mindenki csak ki fog használni.
Szerintem Anyukád is inkább barátkozásfélére gondolt, amit végülis nevezhettek "járásnak," ha akartok :) - de nyilván nem azt jelenti ez a kapcsolat, mint mondjuk ha 22 éves lennél. Persze később, ha kitartotok egymás mellett, bármi lehet belőle! :)
Abban is igaza van Anyukádnak, hogy kb. Veled egykorú fiú illik Hozzád. Szerintem a legjobb, ha kb. Veled egykorú, vagy csak kicsivel idősebb Nálad. De az sem tragédia, ha egyenlőre nem sikerül megfelelőt találnod - tudod, csak azért, hogy "legyen", nem kell a pasi! :)
a tiniszerelem más, szerintem is 12-15 eves fiúk azok, akikkel szinten vagy, ismerkedhetsz. az idosebbek mar maskepp gondolkoznak, mast akarnak.
de ha nem érdekelnek a pasik, az se gond, sőt :)
tényleg picit korai még
Szia! Szerintem várj még vele. Persze tudom, ma korábban érnek a lányok. De vigyázz, mert ilyenkor lehet begyűjteni hatalmas csalódásokat, és baj is lehet. Ha idősebbel kezdenél, gondolj bele, máris pedofíliának hívnák a dolgot.
Ha szerelmes vagy, az jó, ha eljárogatsz egy kedves fiúval normálisan ide-oda, pl. séta, fagyizás, korizás, az jó! De ne hűbelebalász módjára. Vigyázz Magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!