Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális dolog, ha nem hív meg semmire?
1 hete vagyunk együtt, 18 évesek vagyunk.
Exem sokszor fizette a kajámat, mozijegyemet, belépőmet valahova. Nem azt mondom, hogy elvárom, hogy mindent a pasi fizessen, viszont a mostani mindig csak a saját részét fizeti, és nem ehhez vagyok hozzászokva.
Nekem meg nincs túl sok pénzem...:/ Szingliként sem tudtam spórolni, de most meg végképp nem tudok.
Biztos vagyok benne, hogy nem mindenki fogja elolvasni az egész kérdésemet és mindenféle mocskolódások és szidások érkeznek majd, hogy nekem csak a pénz kell és nem tartok ki mellette sokáig... Oké, felkészültem, támadjatok :D De valaki segíthetne is picit, ha megkérhetném.
Lehetne valamit tenni, hogy eszébe jusson néha meghívni ebédelni vagy venni nekem egy kólát?
Én 22 éves nő vagyok, barátom 23. Másfél éve vagyunk együtt, de nálunk sosem volt ilyen drasztikus a ki fizet mit kérdés.... Én sosem vártam el, hogy fizessen, sőt..Mondtam is neki, hogy ha úgy alakul, akkor fizessünk felesbe. ,Nincs ebből semmi. Ha olyan volt, akkor fizetett ő. Valamikor ő veszi a kaját/innit, valamikor én. Vagy ha épp ő megy boltba megkérem, hogy hozzon ezt azt, vagy ha én megyek, akkor ő kér meg.
Kérdező. 1 HETE vagytok együtt. Ennyi idő alatt meg se ismerted, nem tudsz róla sokmindent. Én azért ha pasi lennék nem örülnék egy ilyen barátnőnek,mint amilyen te vagy, hogy 1 hét után fizetnem kelljen mindent. Idővel hidd el, ha olyan a srác úgy is felajánlja. Ha mégse, akkor ő ilyen. Ez van.
Nem várható el ez senkitől sem. Vagy ülj le vele, és beszéljétek meg. Alap a kommunikáció (vagyis annak kéne lennie, nem ide kiírni a problémát)
De ha nekem elő állnál azzal, hogy a volt barátod mindent fizetett mindig és hogy te ezt elvárod, úgy menekülnék, ahogy csak lehet :D
#30 köszi a bókot,meg a kritikát is:D
Annyit tennék hozzá,mindenki beszél időnként baromságokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!